- Konu Sahibi Konu Sahibi
Onu anladım da anakartım 3600'ü çalıştırabilir mi ki?Goodram kötü marka değil, F/P ve 3600MHZ.
Patriot'da kötü değil o üründe F/P ama 3200MHZ.
Onu anladım da anakartım 3600'ü çalıştırabilir mi ki?Goodram kötü marka değil, F/P ve 3600MHZ.
Patriot'da kötü değil o üründe F/P ama 3200MHZ.
Peki 3200 çalıştırır. Patriot da çalıştırır. Bunu göz önünde bulundurarak hangisi alınır ve neden?Ondan emin değilim, anakart'ın sitesinde attığım linkte 3600-4000 ramler'de görünüyor çalıştırmasa bile 3200'de çalıştırır.
Yok emin olmamakla alakası yok. Hangisi iyiyse onu alacağım.Goodram seni bozdu sanırım emin değilse Patriot'u al.
Çip kalitesi olarak hangisi?İyilik kötülük yok aralarında fiyat ve MHZ farkı var o yüzden ikisi arasında belirgin bir çizgi yok
https://www.vatanbilgisayar.com/xpg...-ddr4-3200mhz-cl16-1-35v-dual-kit-pc-ram.html 3-4 yıldır bu ramleri kullanıyorum geçen ay burdan aldım bunları da sıkıntısız kullanıyorum bilinen en iyi f/p ramlerden biri zaten istersen oc de yapabilirsinŞu anda bilgisayarım 8 GB. Model Crucial Ballistix.
Crucial bu canım modelin üretimini -anlamadım neden- durdurduğundan absürt fiyatlara satılıyor.
Ben de bendeki Crucial Ballistix 8 GB RAM'i satıp yerine uygun fiyatlı kronik, cart curt sorunu olmayan bir RAM arıyorum.
Öneriniz var mı?
Çip kaliteleri arasında da fazla vark olmaz overlock yapacaksan Hynix çıkabilir yada Samsung.Çip kalitesi olarak hangisi?
Bu ramlere her zaman O.C yapılacağının garantisi yok.https://www.vatanbilgisayar.com/xpg...-ddr4-3200mhz-cl16-1-35v-dual-kit-pc-ram.html 3-4 yıldır bu ramleri kullanıyorum geçen ay burdan aldım bunları da sıkıntısız kullanıyorum bilinen en iyi f/p ramlerden biri zaten istersen oc de yapabilirsin
1110 TL sepette
Yok OC ile falan işim yok. GoodRam alacağım OK.Çip kaliteleri arasında da fazla vark olmaz overlock yapacaksan Hynix çıkabilir yada Samsung.
Bu ramlere her zaman O.C yapılacağının garantisi yok.
Bir şey dicem taksit ekranında GoodRam 1200 oluyor.500-650 arasında gider.
Kendine sorman lazım bunu asıl ikiside güzel ben hızı ve fiyatı daha düşük diye Goodram'ı önerdim özüne bakarsan aralarında pek fark olmayan iki ram,ikiside üzmez.Patriot alsam OK'midir?