sence gerçekten güvelir mi monitöreGameon GOE24FHD165IPS 24" 1 ms Full HD G-Sync FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gameon GOE24FHD165IPS 24" 1 ms Full HD G-Sync FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gameon GOE24FHD165IPS 24" 1 ms Full HD G-Sync FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.477,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hatalı çıkarsa iade edersin jilatini başta çıkarmayıp test edecen bn excalibur 200hz olanı aldım ghosting biraz fazla çıkarsa ayarlarla düşürecem düşmesse iade edip bunu alacamsence gerçekten güvelir mi monitöre
Hissedilmiyor bile dostum. Sahte 1ms lere nazaran en azından gerçek 4msHocam Bu Monitör 4 Ms yalnız
bütçe kaç 3800 e zorlayabilir misin?Kanka Emin Misin
benim monitörüm bu.daha bugün crg5 monitörlü kuzenimin yanındaydım. onun ekranına bakınca cidden kalitenin düştüğünü hissediyorsun.linkini attığım monitörü öneriyorum.Kanka Emin Misin
Testlerini yapmadım kesin doğrudur diyemem. Ama bence gayet iyi. Piyasa da çok var 1ms diye yazılıp 17ms çıkan monitörler. Genelde 1ms yazabilmek için gri den beyaz a piksel geçiş değerini yazıyorlar.Kanka Emin Misin
anladım hocam eywTestlerini yapmadım kesin doğrudur diyemem. Ama bence gayet iyi. Piyasa da çok var 1ms diye yazılıp 17ms çıkan monitörler. Genelde 1ms yazabilmek için gri den beyaz a piksel geçiş değerini yazıyorlar.
zor kanka ya ama yw genedebütçe kaç 3800 e zorlayabilir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim monitörüm bu.daha bugün crg5 monitörlü kuzenimin yanındaydım. onun ekranına bakınca cidden kalitenin düştüğünü hissediyorsun.linkini attığım monitörü öneriyorum.
Acer kg242yp almıştım 3350 TL'ye nays ile şimdi 3900 olmuş. IPS 165HZ hoparlörlü ve HDR var. 1 aydır kullanıyorum menunum.Önerilerinizi Bekliyorum