Neler Yeni

3-4K SOUNDBAR YA DA SES SİSTEMİ ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Bütçe
4000
Bilgisayarım için soundbar ya da ses sistemi almak istiyorum 2+1 olmasını pek istemem 4+1e de bütçe yeter mi bilmiyorum film müzik ya da hikaye oyunları oynarken zevk vermesini bir de sesinin yüksek olmasını istiyorum önerileriniz var mıdır ?

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Uğur Çam
Takipteyim

1caagri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Çağrı bozdemir
Bende takipteyim

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
Bilgisayarım için soundbar ya da ses sistemi almak istiyorum 2+1 olmasını pek istemem 4+1e de bütçe yeter mi bilmiyorum film müzik ya da hikaye oyunları oynarken zevk vermesini bir de sesinin yüksek olmasını istiyorum önerileriniz var mıdır ?
ses seviyesi yüksek olucaksa kalite arayamazsın ama seni tatmin edicek seviyelere çıkarsın kabin çok önemli 3-4k bütçede kaliteli hoparlör bulamazsın ama piyasadaki 3-4k lık sistemlerden kaliteli olur diye düşünüyorum amfida önemli dabikide 200w lık bir amfi hayli hayli yeticektir

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,759
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Bende jbl sb160 var çok memnunum, apartmanda yaşayanlar için max bu alınmalı bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Televizyona bağlanınca sorun olmuyodu ama bt si bence jbl e yakışmıyor, evde vantilatör çalıştırıyorum vantilatör sayesinde sinyal kopup müzik kesik kesik geliyoe

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende jbl sb160 var çok memnunum, apartmanda yaşayanlar için max bu alınmalı bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Televizyona bağlanınca sorun olmuyodu ama bt si bence jbl e yakışmıyor, evde vantilatör çalıştırıyorum vantilatör sayesinde sinyal kopup müzik kesik kesik geliyoe
Ben bir süre pcde kullanmak istiyorum sonra evlenince televizyonumda kullanacağım bu ürünü pcde kullanabilir miyim kablo ile. Bluetooth yok pcde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,106
Üyeler
163,779
Son üye
asaletemre
Top Bottom