3-5K Bandında İkinci Monitör Önerisi

4RMY

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
4000
Şu anda monitör olarak Dell G2524h kullanıyorum. Yan tarafta Discord açmak, film yayın izlemek gibi şeyler için kullanacağım bir monitöre ihtiyacım var. İleride belki daha farklı amaçlar için de kullanabilirim. Pivot monitör olursa daha rahat olur. Sürekli oyun oynarken Alt Tab atmak yoruyor. Çok da dandik bir monitör almak istemiyorum. 3-5k bandında güzel görüntü veren bir monitör lazım. Arkadaşlarım ASUS VG249Q3R bu monitörü önerdi ama kararsız kaldım. Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

Trendyol indirim kodu varsa

VA paneldir, rengi güzel ama yana koyarsan açıdan biraz rahatsız edebilir. Tam karşıda kullanırsan film için çok iyi olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: 4RMY

Trendyol indirim kodu varsa

VA paneldir, rengi güzel ama yana koyarsan açıdan biraz rahatsız edebilir. Tam karşıda kullanırsan film için çok iyi olur.
2.Monitör olarak kullanacağım için https://www.itopya.com/fazeon-x24f1...ync-g-sync-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u29990 bu hem uygun hem de işime yarar gibi geldi. Sadece marka bakımından biraz tereddütüm var. Ama ana monitörün zaten olduğu için bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
Daha da ucuza var mı alınabilecek ? pivot olsa güzel olur

• Beğen
Son düzenleme:
  • Beğen
24G42E felaket sallanıyor kendi monitör ayağı ile, 1 gün zar zor kullandım kendi ayağı ile, onun dışında güzel monitör.

• Beğen
  • Beğen
KTC H25T7 sipariş verdim arkadaşlar teşekkür ediyorum fikir verenlere.

Geri