Neler Yeni

3 Adet monitörü 240hz de çalıştırmak mantıklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mehmet Budakoğlu
gamepower x40 monitörü kullanıyorum 2 tane daha almak istiyorum bundan. sorum aslında bunları da 240 hz de çalıştırmam ne kadar mantıklı olur? yani bir sorun yaşatırlar mı performans açısından?
Ekran kartım amd 6750XT işlemcim ryzen 7 3700x

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Swind Batuhan
hz ile alakasını pek anlayamadım 240hz monitörlerde genelde vsync fln aktif olur verebildiğini verir kendini zorlayacağı bir durum yaratmaz tek ekran gibi düşün ama 3 tane 240 hz i yanyana koyup ne yapmak istediğin mechul ana monitör dışındakileri 144 hz veya 165 tercih edebilirsin bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mehmet Budakoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hz ile alakasını pek anlayamadım 240hz monitörlerde genelde vsync fln aktif olur verebildiğini verir kendini zorlayacağı bir durum yaratmaz tek ekran gibi düşün ama 3 tane 240 hz i yanyana koyup ne yapmak istediğin mechul ana monitör dışındakileri 144 hz veya 165 tercih edebilirsin bence
aynı monitör olsun diye alıyorum yan yana dizip estetik bir görüntü çıkarma amacım var ana monitörüm 240hz zaten aynısından almak istediğim için tekrar 240hz alıyorum ama ben bunları 240hz de kullanmalımıyım bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Swind Batuhan
hiçbir şey değiştirmez ki anlatmaya çalıştığım tek ekran gibi düşün sistemi ekran kartı ekranı veriyor burda kaç hzde çalıştırdığın bir şeyi değiştirmez yani sorun yaşamazsın o konuda çalıştırabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Swind Batuhan
4 ekrana da anlık yükleme yapılmasıyla alakalı bir durum hz ile alakası kesinlikle yok arka planda çalışıyor her türlü ve oraları da tazeliyor ekran kartı ki dediğin gibi hz ile alakalı bir durum olsa bile 4 5 fps hissedemezsin zaten

Top Bottom