Neler Yeni

3 aylık bebeğe işkence etti!

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Idam şart. Evlenmeden önce, evlik test şart. Kafası geride olan evlenmesin.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ben olsam cezayı şöyle verirdim:

Önce bir şey yapılmasını istemezdim. Bebeğin durumu ne olacak diye bir bakarım.

Bebek ölürse; aynı şekilde adamın beyin kanaması geçirtecek dayak cezası verir beyin kanaması olunca da yavaş ölüme terk edilmesine karar verirdim.
Bebek ölmezse; suçlunun 5 yıl hapsine ve her haftada bir dayakla ıslah edilmesine karar verirdim.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Bebek ölürse; aynı şekilde adamın beyin kanaması geçirtecek dayak cezası verir beyin kanaması olunca da yavaş ölüme terk edilmesine karar verirdim.
Bebek ölmezse; suçlunun 5 yıl hapsine ve her haftada bir dayakla ıslah edilmesine karar verirdim.
Ben olsam güzelce böyle Ethik temizleme yapardim böyle tiplere

Doğuhan

80+ Silver

Evet işkence gerekli bencede

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

Valilik açıklaması:

"Bazı sosyal medya mecralarında ilimizde çekildiği anlaşılan bir babanın bebeğini darp ettiğine dair görüntüler yer almaktadır. 29.11.2021 tarihinde emniyet güçlerimize bildirilen bir bebeğin darp neticesinde yaralandığı olayla ilgili alınan ifadelerde Y.G. isimli şahsın C. G. isimli bebeğini darp ettiğine dair kamera kayıtları bulunduğu anlaşılmıştır. Hastaneye getirilen bebek C.G.’nin doktor raporunda kafasında travmaya bağlı yaralanma olduğu bildirilmiş, hastanede tedavisine başlanmıştır. Olayın şüphelisi Y. G. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış ve adli süreç başlatılmıştır."

Allah senin belanı versin kahrolası. ************* ************
Bunların yeri burası değil.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Valilik açıklaması:

"Bazı sosyal medya mecralarında ilimizde çekildiği anlaşılan bir babanın bebeğini darp ettiğine dair görüntüler yer almaktadır. 29.11.2021 tarihinde emniyet güçlerimize bildirilen bir bebeğin darp neticesinde yaralandığı olayla ilgili alınan ifadelerde Y.G. isimli şahsın C. G. isimli bebeğini darp ettiğine dair kamera kayıtları bulunduğu anlaşılmıştır. Hastaneye getirilen bebek C.G.’nin doktor raporunda kafasında travmaya bağlı yaralanma olduğu bildirilmiş, hastanede tedavisine başlanmıştır. Olayın şüphelisi Y. G. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış ve adli süreç başlatılmıştır."

Allah senin belanı versin kahrolası. ************* ************
Aynen çocuk sahibi olmak kutsal ve önemli.
Halkımızda çocuk sahibi olmak , anne baba olmak kutsallık diye geçiyor değil.
Kutsal olsan çocuğu doğurmak değil onu iyi şekilde büyütebilmekten geçer.
Adam da yatmaz emin olun adli kontrol adı verilen ve birçok hayat karartan karar yüzünden çıkıcak ceza almadan bu tür kişiler lütfen baba olmasın çocuğun durumu inşallah iyidir.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR

Bebek ölse de ölmesede bu adamın dövülerek öldürülmesi gerekiyor. Böyle insanlar dünyadan bir an önce temizlenmeli.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu adamı hapishaneye sevk etseler bile ayrı hücreye alırlar. Bi' herkese açık hücreye alsınlar bu adamın her yerinden şişlerler. Cani herif.

Top Bottom