başlıkta bütçe 3k mesajda 2k demişsin net bütçe nediranlaşıldı hocam teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
önerilere açığım
Hocam banaHocam geçen gün fifine h9 aldım bakabilirsiniz, 2500 tl idi elit müzikte
Hocam 3k net bütçe eski konu olduğundan 2k kalmışbaşlıkta bütçe 3k mesajda 2k demişsin net bütçe nedir
bu bütçeye net ve net olarak kablolu istiyorsan cloud 3. Kablosuz istiyorsan Mchose x9.Hocam bana
HyperX Cloud III önerdiler iyi midir
Hocam 3k net bütçe eski konu olduğundan 2k kalmış
Hocam kablolu olacak cloud 3 başka tavsiyeniz varmı bide iyi kulaklık mibu bütçeye net ve net olarak kablolu istiyorsan cloud 3. Kablosuz istiyorsan Mchose x9.
Hocam cloud 3 rakibi diye biliyorum birebir, ama malzeme kalitesini begenmemisler genel olarak, kronik olarak çatlıyormuş sanirim kafa bandı. Ayrica mikrofon olarak fifine direkt rakipsiz, aradaki fiyat farkında değecek bir sey de görmedim o yüzden h9 tercih ettim benHocam bana
HyperX Cloud III önerdiler iyi midir
Hocam 3k net bütçe eski konu olduğundan 2k kalmış
Anladım hocam teşekkür ederimHocam cloud 3 rakibi diye biliyorum birebir, ama malzeme kalitesini begenmemisler genel olarak, kronik olarak çatlıyormuş sanirim kafa bandı. Ayrica mikrofon olarak fifine direkt rakipsiz, aradaki fiyat farkında değecek bir sey de görmedim o yüzden h9 tercih ettim ben
cloud 3 bende var. bende var diye demiyorum premium bir ürün zaten aksini iddia eden yoktur ama bir tık ses ayarı yapman lazım zaten kendi driveri vs var.Hocam kablolu olacak cloud 3 başka tavsiyeniz varmı bide iyi kulaklık mi