Neler Yeni

Öneri 3 Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Arasında Kaldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fırat Akbulut
kz s1d
qcy 2t
airdots
kz s1d tasarımından dolayı beni ekstra çekiyor ama 3 kulaklığın da ses kalitesi hakkında bir şey bilmiyorum. Asla sesi kökleyerek dinlemem. Şarkı dinlemek için bu kulaklıklardan hangisini önerirsiniz? "aynı fiyata daha kalitelisi var" derseniz önerebilirsiniz. Bir de ayrıca şunları soracağım.
1. Kulaklığı kullandıktan sonra sıkıntılı olduğunu fark edersem geri iade edemiyorum değil mi?
2. Resmi distribütör garantili ama bozuk çıkarsa nereye göndereceğim? Biraz cahilce ama kusura bakmayın bu tür senaryolar hiç yaşanmayınca insan ne yapacağını da bilmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Bingül
kz s1d
qcy 2t
airdots
kz s1d tasarımından dolayı beni ekstra çekiyor ama 3 kulaklığın da ses kalitesi hakkında bir şey bilmiyorum. Asla sesi kökleyerek dinlemem. Şarkı dinlemek için bu kulaklıklardan hangisini önerirsiniz? "aynı fiyata daha kalitelisi var" derseniz önerebilirsiniz. Bir de ayrıca şunları soracağım.
1. Kulaklığı kullandıktan sonra sıkıntılı olduğunu fark edersem geri iade edemiyorum değil mi?
2. Resmi distribütör garantili ama bozuk çıkarsa nereye göndereceğim? Biraz cahilce ama kusura bakmayın bu tür senaryolar hiç yaşanmayınca insan ne yapacağını da bilmiyor.
Airdotsu yaklaşık 6 aydır sıklıkla kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntıya rastlamadım ve aşırı memnunum. Kulaktan düşme veya cızırdama gibi hiçbirşey olmadı. Kulaklık tek seferde 5 6 saat götürebiliyo(kutuya geri koymadan).Tek sorunu telefonla dışarıda ses varsa konuşamıyosun çünkü bütün sesleri çekiyo.Ama odada falan rahat konuşuluyo.Rahat rahat alabilirsin diğerlerini bilmiyorum.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
kz s1d
qcy 2t
airdots
bunlar yerine qcy t5 öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,147
Üyeler
166,329
Son üye
umut1234567
Top Bottom