Neler Yeni

3 Ekran Kartı, 2 Monitör Değiştirdim Hâlâ Yırtılma Sorunu Var

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Bilal Özyurt
Genellikle CS:GO - LoL - Valorant oynuyorum ve CS:GO'da özellikle duvarlar silahlar ve oyun bulanık ve dönüşlerde yırtılma oluyor objeler tırtıklı net değil acaba ekran kartı ayarımı yapmam lazım oyun modunda kullanıyorum monitör - AOC C24G1 kasa özellikler -ASUS Dual RX 5500XT 4 GB - Ryzen 3 3100 - Adata 8 GB RAM - ASUS A320M-F ekran kartını 3 defa değiştirdim sorun düzelir diye fakat devam etti bu sefer monitörü satayım dedim tekrar yeni monitördede devam ediyor sorun neden kaynaklı acaba veya çözümümü yok prizden kaynaklı olma şansı var mı video film izlerkende bulanık oluyor şimdiden teşekkürler.(Dust 2 arabalar duvarlar hareket ederken halay çekıyor)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,615
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yırtılamalar muhtemelen FPS yüksekliğinden kaynaklı. VSYNC, Freesync gibi bir şey kullanmazsan pek bir kaçarı yok. FPS değerini monitörün tazeleme hızına sabitlemekte fena olmayan bir çözüm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Bilal Özyurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yırtılamalar muhtemelen FPS yüksekliğinden kaynaklı. VSYNC, Freesync gibi bir şey kullanmazsan pek bir kaçarı yok. FPS değerini monitörün tazeleme hızına sabitlemekte fena olmayan bir çözÜM
freesync kullanıyorum csdede okadar fazla değil fps 200-300 arası ama dönerken ekran yırtılıyo teller merdivenler aşırı tırtıklı haraket ediyo bi yıldır çözüm yok amd driver ayar söyleme şansınız varmı ben game modunda oynuyorum veya aoc monitörden ayarmı yapmam lazım nasıl düzelicek bu lanet

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,615
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
freesync kullanıyorum csdede okadar fazla değil fps 200-300 arası ama dönerken ekran yırtılıyo teller merdivenler aşırı tırtıklı haraket ediyo bi yıldır çözüm yok amd driver ayar söyleme şansınız varmı ben game modunda oynuyorum veya aoc monitörden ayarmı yapmam lazım nasıl düzelicek bu lanet
200-300 FPS değerinde yırtılma olabilir. Monitörün kaç HZ ise FPS değerini o değere sabitleyip dene muhtemelen sorun azalacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Bilal Özyurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
200-300 FPS değerinde yırtılma olabilir. Monitörün kaç HZ ise FPS değerini o değere sabitleyip dene muhtemelen sorun azalacaktır.
yok düzelmedi çözümü oyunu silerek buldum uğraşmaya deymez daha cs devrini kapatıp valoya başlama vakti geldi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
vsyn-c açıkmı ?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
freesync acık vsync noluyo tam olarak bide film video izlerken 144hz kullanmamammı lazım gözü yoran bi görüntü çıkıyo ortaya filmlerde ghosting var sanki ufo testte 7 çıkmıştı sonuç
oyun ayarlarından açtınız mı ? hocam

Top Bottom