Çözüldü✓ 3 GÜNDÜR İNTERNET YOK LÜTFEN YARDIM EDİN

yucexzzers

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
378
Türknet kullanıcısıyım 70-80 dowloand alıyordum genelde bir gün işten eve geldiğimde internet gidip gidip geliyordu 4k60fps videolar izleyebiliyorken 1080p videoyu zor izliyordum sık sık sağ altta steam oyuna girenler bildirimleri gözüküyordu aradım ama düzgün bir sonuç alamadım türknetten
Dün akşam da modemi resetledim fabrika ayarlarına döndürdüm ama şu an hiçbir şekilde wifi ya da ethernette internet kullanamıyorum ve bana böyle şeyler çıkıyor pcde sanırım her şeyi sıfırladım internete dair ve her girdiğimde bana msftconnecttest sitesini açıyor ama internet olmadığı için oraya da giremiyorum lütfen yardımcı olun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

.

Ekler

• IMG_5994.jpeg
    IMG_5994.jpeg
    1.6 MB · Hit: 65
  • IMG_6005.png
    IMG_6005.png
    1.8 MB · Hit: 65
  • IMG_6004.png
    IMG_6004.png
    2.2 MB · Hit: 55
  • IMG_6003.png
    IMG_6003.png
    2.4 MB · Hit: 54
  • IMG_6002.png
    IMG_6002.png
    1.9 MB · Hit: 69
  • image.jpg
    image.jpg
    2.5 MB · Hit: 49
Son düzenleme:
hocam yetkili servisi aradınız mı ?
Aradım hız testi yapın diyorlar internet yok diyorum düzelmiştir diyorlar modem kurulumunu yapın diyorlar ama modem kurulumunu nasıl yapacağım ?

Modemi resetlerseniz iss kullanıcı adı ve şifreniz de silinir. Bunları sağlayıcıdan tedarik edip modem arayüzünde ilgili yere yazmanız gerekiyor.

Modemi resetlerseniz iss kullanıcı adı ve şifreniz de silinir. Bunları sağlayıcıdan tedarik edip modem arayüzünde ilgili yere yazmanız gerekiyor.
Tamam hocam hızlı kurulum ile kurdum e şimdi ne yapacağım yine yok internet

TurkNet Online İşlemler kısmından giriş yaparsanız kullanıcı adı ve şifrenizi öğrenebilirsiniz. Modem arayüzünden ise PPPoE kısmına girdiğinizde internetiniz gelir.

IMG_6013.jpeg

TurkNet Online İşlemler kısmından giriş yaparsanız kullanıcı adı ve şifrenizi öğrenebilirsiniz. Modem arayüzünden ise PPPoE kısmına girdiğinizde internetiniz gelir.
Burası doğru yer değil mi

Burası doğru yer değil mi
Evet doğru yer. dsl_internet yazan kısmı düzenleyip PPPoE kullanıcı adı ve şifre yerini bul. TurkNet'in tanımlamış olduğu bilgileri kaydedersen bağlanması gerekli.

Ekler

• IMG_6014.jpeg
    IMG_6014.jpeg
    1.7 MB · Hit: 39
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,203,565
Üyeler
191,883