Neler Yeni

3 Laptop arasında kaldım önerilerinizi alabilir miyim?

PNSHER

80+ Bronze
Gigabyte alın diğerleri alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca bunu önerebilirim fiyatına göre daha iyisi yok. https://www.n11.com/urun/game-garaj...x4060-16-free-dos-dizustu-bilgisayar-52300283

MoonWalk

80+ Bronze
Victus 15'ler önceki seri ve alınmamalı hatta Victus 16'lar da alınmamalı çünkü riskliler. Gigabyte'ın özellikle QHD ekranı olması güzel, diğer sundukları da güzel ve güzel işliyor bunları, mantıklı bir alternatif.

Taksit seçenekleri kısıtlı olabilir, bundan bağımsız olarak benzer fiyatta. i7-14700HX bulunması daha öne atıyor, ekranı yine QHD ve 240 Hz, ikişer adet SSD ve RAM slotuna sahip. Şu anki fiyatıyla da cezbedici.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Çağrı Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Victus 15'ler önceki seri ve alınmamalı hatta Victus 16'lar da alınmamalı çünkü riskliler. Gigabyte'ın özellikle QHD ekranı olması güzel, diğer sundukları da güzel ve güzel işliyor bunları, mantıklı bir alternatif.

Taksit seçenekleri kısıtlı olabilir, bundan bağımsız olarak benzer fiyatta. i7-14700HX bulunması daha öne atıyor, ekranı yine QHD ve 240 Hz, ikişer adet SSD ve RAM slotuna sahip. Şu anki fiyatıyla da cezbedici.
Cevabınız için teşekkür ederim. Atmış olduğunuz laptop özellik olarak hoşuma gitti fakat marka bazında güvenilirliği ne olur tam emin olamadım bir de 2 taksit maalesef beni çok zorlayacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Çağrı Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MoonWalk

80+ Bronze
Cevabınız için teşekkür ederim. Atmış olduğunuz laptop özellik olarak hoşuma gitti fakat marka bazında güvenilirliği ne olur tam emin olamadım bir de 2 taksit maalesef beni çok zorlayacaktır.
Rica ederim. Site hata verdiğinden dolayı biraz geç cevap vereceğim.
Game Garaj ürünleri genel olarak MSI ürünlerinin benzeri aslında, aynı fiyata onların daha iyi özellikli halleri. GPU, CPU, ekran, kasa/malzeme kalitesi, adaptör, batarya, ağırlık ve diğer unsurlar ya aynıdır ya da daha iyidir aynı fiyatta. GarajOnline satıcı ve kendi markasını Game Garaj olarak basıp satıyor, servisi hakkında da olumlu yorumlara sahip. Muadillerine göre ayrılan kısmı ürün özelinde ekranı ancak genel olarak MSI'ın aynısı olması, benzerden ziyade aynı aslında ancak benzer yazmamın sebebi aynı fiyattaki özellik farkı, MSI'ın Sword 16 serisinde daha pahalıya verdiği aynı özellikleri daha ucuza veriyor aynı şekilde yani. Çeşitli sitelerdeki kullanıcı yorumları fikir verebilir bir de 3-5 video şayet şu anlık fazla bilinmiyor ancak bu negatife veya bilinmezliğe işaret değildir tabii.

~helloworld

80+ Bronze
bence linkteki üçü de iyi değil 15 inç ,işlemcilere göre düşük kalıyor çok ısınırlar. Gigabte'ın monitörleri hariç ürünlerini sevmiyorum. Hoşuma gitmedi. HP victus 16 kullanıyorum ve 15 kullanılmaz diyorum.

Top Bottom