Neler Yeni

3 laptop arasında kaldım yardımcı olur musunuz?

gibi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ozan can
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi üç laptop arasında kaldım. Elektrik elektronik mühendisliği okuyorum.Laptop da okul için öncelikli olacak ama oyun için de kullanacağım. Ondan dolayı batarya ve taşınabilirliği önemli. Şu an kullandığım laptop 8 yıllık .Yeni alacağım laptopu da uzun süre kullanmak istiyorum. Üçü arasından şunu tercih et dediğiniz ya da alternatif bir öneriniz var mıdır?

aerendil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
yiğit aslan
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi üç laptop arasında kaldım. Elektrik elektronik mühendisliği okuyorum.Laptop da okul için öncelikli olacak ama oyun için de kullanacağım. Ondan dolayı batarya ve taşınabilirliği önemli. Şu an kullandığım laptop 8 yıllık .Yeni alacağım laptopu da uzun süre kullanmak istiyorum. Üçü arasından şunu tercih et dediğiniz ya da alternatif bir öneriniz var mıdır?
https://www.teknosa.com/hp-victus-1...-rtx3060-fhd-144-hz-gaming-laptop-p-785351651 işlemcisi piyasadaki en iyi işlemcilerden biri bir düşünün derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Tech Lover
Bunu almanız mantıklı olur bence
Fiyat çok iyi fakat uzun süre bu fiyatta kalmaz gibi, hemen alınacaksa bu cihaza bakın kesinlikle.

Diğer cihaz kadar güçlü olmasa da 2. seçenek olarak şuna da bakılabilir:

Top Bottom