Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 3 Metre Bluetooth RGBIC Şerit Led (ARGB) Vergi Dahil 72₺

k1zguran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mehmet Erol
Bitmiş evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denk geldiğimde paylaşırım şu an yok.

Onu nereden ne zaman aldın ya? ARGB olduğuna emin misin? Feci merak ettim :D
Siz sorunca ben de bi emin olamadım argb miydi diye 😅😅 ürünü anlatayım. Üründe Led aralıkları 3 ya da 4 parmak kadar, zaten ben bunu bilerek aldım. Pc masasının altına loş ışık versin bana yeter kalanı da bir şeylerde kullanırım dedim açıkçası. Ürünün bir çok moda var renkleri istediğiniz şekilde de değiştirebiliyorsunuz ama her rengi farklı renk yapamıyorsunuz. Sese duyarlı moda ise en sevdiğim mod, alkış çalıp pat pat yaptıkça yanım sönmesi beni bitiriyor 😅😅. Hem uygulama üzerinden hem de kumanda üzerinden kontrol ediliyor ve ekleme çıkarma yapmaya da müsait. Tek alıcısı çok paraydı ben de Led ile birlikte aldım yarın öbür gün daha iyi bir Led alırsam alıcıya bağlayıp aynı şeyleri kullanmaya devam edebilirim. Fiyat performansın çok üstünde ama insanlar sık aralıklı ledlere alıştığı için başta garip gelebilir.

Ürün bununla aynı özelliklerde

Son düzenleme:

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Ömer
Siz sorunca ben de bi emin olamadım argb miydi diye 😅😅 ürünü anlatayım. Üründe Led aralıkları 3 ya da 4 parmak kadar, zaten ben bunu bilerek aldım. Pc masasının altına loş ışık versin bana yeter kalanı da bir şeylerde kullanırım dedim açıkçası. Ürünün bir çok moda var renkleri istediğiniz şekilde de değiştirebiliyorsunuz ama her rengi farklı renk yapamıyorsunuz. Sese duyarlı moda ise en sevdiğim mod, alkış çalıp pat pat yaptıkça yanım sönmesi beni bitiriyor 😅😅. Hem uygulama üzerinden hem de kumanda üzerinden kontrol ediliyor ve ekleme çıkarma yapmaya da müsait. Tek alıcısı çok paraydı ben de Led ile birlikte aldım yarın öbür gün daha iyi bir Led alırsam alıcıya bağlayıp aynı şeyleri kullanmaya devam edebilirim. Fiyat performansın çok üstünde ama insanlar sık aralıklı ledlere alıştığı için başta garip gelebilir.

Ürün bununla aynı özelliklerde
Benim paylaştığımda da ledler arası aralıklar fazla ama bt modülü bedavaya geliyor. 70 liraya ne modülü ne de 3mt ARGB alabilirsin zaten. Sendeki ARGB değil ama olsun yine de iyi ilerledin :kekw:

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Benim kargom geldi 140 tane özellik var baya beğendim . Ama uygulaması biraz tırt. Bu ledle ufak bulut gibi bişey yapcam iyi olur. Bidaha gelirse bidaha alırım :D

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Ömer
Benim kargom geldi 140 tane özellik var baya beğendim . Ama uygulaması biraz tırt. Bu ledle ufak bulut gibi bişey yapcam iyi olur. Bidaha gelirse bidaha alırım :D
140 tane özellik varsa tırt değildir yaa :kekw:

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar

Belalı Civciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Tugra

Ekler

• IMG_3634.jpeg
    IMG_3634.jpeg
    308.9 KB · Hit: 34
  • IMG_3633.jpeg
    IMG_3633.jpeg
    304.5 KB · Hit: 34

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Murat
Kargom bugün geldi masanın etrafına yapıştırdım beklediğimden daha iyi. Uygulamasında yüzlerce hazır animasyon var bayıldım. İlk başta uygulamaya bağlamakta zorlandım 10 dakika uğraşın sonucu bağlayabildim. Fiyatına göre bu özelliklere falan 10/10 veririm.

Örnek fotolar

kamerada ışıklar nokta nokta gözüküyor ama gözle görünce soft şekilde yayılıyor ışıklar

Ekler

• 20240729_215433.jpg
    20240729_215433.jpg
    1.4 MB · Hit: 31
  • 20240729_215310.jpg
    20240729_215310.jpg
    1.2 MB · Hit: 29
Top Bottom