Neler Yeni

3 Monitör setup ı için monitör ayağı önerisi

mukon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ggg
Selamlar, 3 monitörümü bu şekilde kullanmak için bu düzene uygun monitör ayakları almayı planlıyorum. Marka olarak North Bayou düşünüyorum, kaç tane ayaklık ve hangi tür ayaklıkları almalıyım yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ayrıca masam duvara çok yakın boşluk olarak yaklaşık bir 10cm lik mesafe var ayaklıklar duvara değer mi ?

1 Numaralı Monitör : 27 İnç - 3.2 kg
2 Numaralı Monitör : 23.8 İnç - 2.61 kg
3 Numaralı Monitör : 40 İnç - 8kg

Ekler

• Screenshot_8.jpg
    Screenshot_8.jpg
    28 KB · Hit: 20

Aterzhy

80+
Selamlar, 3 monitörümü bu şekilde kullanmak için bu düzene uygun monitör ayakları almayı planlıyorum. Marka olarak North Bayou düşünüyorum, kaç tane ayaklık ve hangi tür ayaklıkları almalıyım yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ayrıca masam duvara çok yakın boşluk olarak yaklaşık bir 10cm lik mesafe var ayaklıklar duvara değer mi ?

1 Numaralı Monitör : 27 İnç - 3.2 kg
2 Numaralı Monitör : 23.8 İnç - 2.61 kg
3 Numaralı Monitör : 40 İnç - 8kg
hocam model konusunda bir fikrim yok fakat 10 cm çok kısa bir alan kendim f160 kullanıcısıyım masamla duvar arasında 14cm var ve yetmiyor duvara takılıyor hem bu sebepten ötürü,hem de masaya binen yük ve monitörler arası mesafeyi ayarlamak için tavsiyem ayrı ayrı almak en mantıklısı.Tek noktadan 2 ayak ile istediğim açıyı ve rahatlığı yakalayamıyorum

mukon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ggg
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
üst üste bineceği durumda çiftliler evet o açıyı tam veremiyor sanırım 3 tane ayrı ayrı almam gerekecek. evet yük konusunda haklısınız 3 ünü birden farklı noktalara dağıtmak gerekli. kafamdaki plan tam olarak böyle, çalışırken inanılmaz rahat olacak, boyun ağrısından kıvranıyorum resmen

Ekler

• 81nVhgl2vHL.jpg
    81nVhgl2vHL.jpg
    271.8 KB · Hit: 12
  • small_random_alignment_of_3_monitors_50e3ac9010.jpg
    small_random_alignment_of_3_monitors_50e3ac9010.jpg
    43.5 KB · Hit: 14

Aterzhy

80+
üst üste bineceği durumda çiftliler evet o açıyı tam veremiyor sanırım 3 tane ayrı ayrı almam gerekecek. evet yük konusunda haklısınız 3 ünü birden farklı noktalara dağıtmak gerekli. kafamdaki plan tam olarak böyle, çalışırken inanılmaz rahat olacak, boyun ağrısından kıvranıyorum resmen
hocam ben yüksekte monitör kullanmayı pek sevmiyorum fakat tabii ki oturma açısı ve masa da önemli bana çok yukarıda kalıyor eğer boyun desteği kullanmıyorsanız daha çok boyun ağrısı yapabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,755
Üyeler
165,583
Son üye
Metanoia
Top Bottom