zevk meselesifps oynuyorum genelde. fiyatlar çok yakın birbirine 3 monitörde güzel ama
stoğu kalmamış, msi olan modele yöneleceğimGigabyte alır geçerdim bu monitörler gerçek 1ms değil 1ms özelliğini açarsın ama freesync ve g-sync teknolojisinden vazgeçmen gerekiyor
Ben bir kaç ay önce monitör almak için çok araştırma yaptım FPS oyuncusuyum bu IPS panellerde GTG - MPRT muhabbeti olduğundan dolayı FreeSync özelliğinden vazgeçmek istemedim o yüzden TN panel aldım zaten oynarken kafan renk kalitesine vs. takılmıyor aldığım monitörü aşağıya bırakacağım fakat 1000₺ zam gelmişstoğu kalmamış, msi olan modele yöneleceğim
Eğer sadece FPS oyunları oynamak için almıyorsanız IPS panel sizin için daha iyi olacaktırstoğu kalmamış, msi olan modele yöneleceğim
haklısın bu arada evet tn konusunda ancak yakın zamanda mmorpg çıkar diye bekliyorum baya bi hasret kaldım güzel bir mmorpg oyuna o yüzden IPS demek istemiştimBen bir kaç ay önce monitör almak için çok araştırma yaptım FPS oyuncusuyum bu IPS panellerde GTG - MPRT muhabbeti olduğundan dolayı FreeSync özelliğinden vazgeçmek istemedim o yüzden TN panel aldım zaten oynarken kafan renk kalitesine vs. takılmıyor aldığım monitörü aşağıya bırakacağım fakat 1000₺ zam gelmiş
ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMesaj otomatik birleştirildi:
Eğer sadece FPS oyunları oynamak için almıyorsanız IPS panel sizin için daha iyi olacaktır