Çözüldü✓ 3 pin mb sync portunu 4 pin argb header portuna nasıl takarım

Ryzen 5 5600 pek sevmiyorum am4 soketten nefret ederim ama ryzen 5 5600 ile intel i5 11400f yakın islemciler degilmi yukseltmeye degermi suan kafam karısıtı
devasa olmasa da fark var. fakat bütçen varsa 7500F'li bir config yapman daha doğru olur. ama ben sadece eskidiğini ve para harcamaya değmeyeceğini söyledim kafanı karıştırmasın bu. paran varsa yükselt yani. 11400f'in performansı yetiyorsa gerek yok yükseltmeye.

Hocam beni 2 3 sene daha gotursun kompleden yeni sistem dizecegim suanlık bana hayli hayli yetiyor islemcimden cok memnunum zaten para harcamak pek istemiyorum kendi anakartımı satıp uzerine az bir miktar koyup onerdiginiz msi anakartı alacagım kendimde arastırdım kullananlara sorsum hubla kullanıldıgında led renkleri dogru yansıtmıyormus en mantıklı anakart degistirmek hepinize yardım icin tesekur ediyorum konuyu kapatıyorum
devasa olmasa da fark var. fakat bütçen varsa 7500F'li bir config yapman daha doğru olur. ama ben sadece eskidiğini ve para harcamaya değmeyeceğini söyledim kafanı karıştırmasın bu. paran varsa yükselt yani. 11400f'in performansı yetiyorsa gerek yok yükseltmeye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,014
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri