Fazla haklısın ama güzel de bir şey okul.la sıkıldım artık ya ne bitmez okul bu yıl çok sıktı yaw
her sabah erken kalkmaktan falan da sıkıldım daraldım yaw daha 11.sınıfım daha çok var ya önümde ofFazla haklısın ama güzel de bir şey okul.
Çok yok ya, geçecek hemen. Üniversitede keyiflenirsin merak etme. Online olmazsa tabii.her sabah erken kalkmaktan falan da sıkıldım daraldım yaw daha 11.sınıfım daha çok var ya önümde of
Ailenle ilişkini ve durumunuzu bilmiyorum ama dümdüz konuşarak istemeni tavsiye ederim. Sanırım gitar için lazım, gidip bir hobi edinmek istediğini söylersen vereceğini düşünüyorum. Eğer tutmazsa harçlık sistemine geçmeyi teklif edebilirsin Avrupa'daki gibi. Harcligindan biriktirirsin. Verdiğim öneriler biraz yetersiz farkındayım çünkü senin hakkında bilgim de yetersiz ama umarım işe yarar. Bir de ben 14 yaşından beri ailemden farklı illerde okuyorum yanii..Hocam sen lise zamanlarını bilirsin para falan lazım oluyor, babamdan nasıl para koparırım taktik var mı?
Anladım, belirli bir harçlığım var fakat yeterli gelmiyor. Hobi edinmek istediğimi söyleyince ne gerek var deniyor Teşekkürler önerin içinAilenle ilişkini ve durumunuzu bilmiyorum ama dümdüz konuşarak istemeni tavsiye ederim. Sanırım gitar için lazım, gidip bir hobi edinmek istediğini söylersen vereceğini düşünüyorum. Eğer tutmazsa harçlık sistemine geçmeyi teklif edebilirsin Avrupa'daki gibi. Harcligindan biriktirirsin. Verdiğim öneriler biraz yetersiz farkındayım çünkü senin hakkında bilgim de yetersiz ama umarım işe yarar. Bir de ben 14 yaşından beri ailemden farklı illerde okuyorum yanii..