Neler Yeni

3 Tablet Arasında Kaldım Hangisini Almalıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak B
Bütçe
24000
Öncelikle merhaba, ilk konumla karşınızdayım. Öncelikle mezunum. Amacım ders, not tutmak. Üniversitede de kullanabileceğim, 2-3 oyun iyi ayarlarda oynatabilecek ve ekran olarak da tatmin edebilecek bir cihaz olması gerek.
Ancak pilinin de uzun ömürlü olması gerekiyor. Zira yıllardır 'priz aramak' tan bıktım. Ayrıca 3-4 yıldan fazla süre beni götürmesini planlıyorum. 3 seçenek var aklımda.
- Samsung Galaxy Tab S9 8/128
- iPad Air 6. Nesil M2 128 GB (Öğrenci indirimiyle yanında Apple Pencil Pro alacağım)
- 2. El iPad Pro 11' 3. Nesil M1 128 GB (17-19K ya bulunduğum şehirde bulabiliyorum)

Dipnot: Ekosistem kurmak gibi bir amacım yok doğrudan. Telefon olarak iPhone 11 Pro kullanıyorum ve ek cihaz olarak Galaxy A34 kullanıyorum. Yani Android veya iOS benim için fark etmiyor.

Ayrıca kılıf olarak F/P olarak neler alınabilir ? Önerilerinizi bekliyorum.

Öncelikle merhaba, ilk konumla karşınızdayım. Öncelikle mezunum. Amacım ders, not tutmak. Üniversitede de kullanabileceğim, 2-3 oyun iyi ayarlarda oynatabilecek ve ekran olarak da tatmin edebilecek bir cihaz olması gerek.
Ancak pilinin de uzun ömürlü olması gerekiyor. Zira yıllardır 'priz aramak' tan bıktım. Ayrıca 3-4 yıldan fazla süre beni götürmesini planlıyorum. 3 seçenek var aklımda.
- Samsung Galaxy Tab S9 8/128
- iPad Air 6. Nesil M2 128 GB (Öğrenci indirimiyle yanında Apple Pencil Pro alacağım)
- 2. El iPad Pro 11' 3. Nesil M1 128 GB (17-19K ya bulunduğum şehirde bulabiliyorum)

Dipnot: Ekosistem kurmak gibi bir amacım yok doğrudan. Telefon olarak iPhone 11 Pro kullanıyorum ve ek cihaz olarak Galaxy A34 kullanıyorum. Yani Android veya iOS benim için fark etmiyor.

Ayrıca kılıf olarak F/P olarak neler alınabilir ? Önerilerinizi bekliyorum.
https://www.apple.com/tr/shop/buy-ipad/ipad/256gb-gümüş-wifi?cid=aos-tr-seo-pla-ipad-ipad hocam su nasıl sizce

szrbne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sezer TAŞBAŞI
şahsi fikrim appledan devam etmen. okul hayatında çok işine yarar. orj olmasa da iyi bir replika apple pencil alıp kolayca not tutabilirsin. notlarda işlem yapabilirsin. fotoğrafları metne dökebilirsin. ayrıca yeni gelecek güncellemeler de öğrenciler için güzel görünüyor. klavyesiyle laptop deneyimi yaşayabilirsin. istediğinde de nakite kolayca dönüştürebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak B
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bence Air 6 almak bir tık daha mantıklı, evet 128 GB ancak hem indirimden de yararlanabiliyorsunuz hem de kalemi hediye veriyor Ekim 21'e kadar kampanya ile. aradaki hafıza farkını taşınabilir SSD ile karşılanabilir bence.
Su durumda aklınıza yatanı alın hocam o zaman, arada dağlar kadar fark yok sonuçta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,003,170
Üyeler
158,960
Son üye
Muratyldrm06