30.000-45.000 TL Arası Gaming Laptop Önerileri

Ptolemy

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba. Sizlerden hem oyun oynayabileceğim hem de üniversitede ders çalışırken kullanabileceğim (daha çok oyun için kullanacağım ama) 6-7 yıl beni götürecek 30.000-45.000 fiyat bandında bir laptop önerisi istiyorum. Teşekkür ederim.

Merhaba. Sizlerden hem oyun oynayabileceğim hem de üniversitede ders çalışırken kullanabileceğim (daha çok oyun için kullanacağım ama) 6-7 yıl beni götürecek 30.000-45.000 fiyat bandında bir laptop önerisi istiyorum. Teşekkür ederim.
Ürünün altında bulunan 500 TL kuponu ve GGWP500 kodunu kullanınca fiyat 43.999 TL oluyor.

Ürünün altında bulunan 500 TL kuponu ve GGWP500 kodunu kullanınca fiyat 43.999 TL oluyor.
Knk bu game garajın laptopları iyi midir? kullanıcı yorumları nasıl bir bilgin varmı

Knk bu game garajın laptopları iyi midir? kullanıcı yorumları nasıl bir bilgin varmı
GameGaraj, kasa alıp üzerine sadece kendi logosunu basan ve RAM vb. ekleyen bir marka. Ama kasaları çok kaliteli bir üretici TongFang'a üretiyorlar. Bu dizüstü bilgisayarın soğutması iyi ama hava akışı kısıtlı olduğundan dolayı stant kullanılması iyi olur.

Al sana 3 saat inceleme:

Özelliklerine göre fiyatı ucuz geldi. İleride sıkıntı falan çıkarır mı acaba? Bunun yerine MSI, Asus, Casper gibi markaların RTX 4060'lı sistemleri nasıldır mesela? Performans farkı ne kadardır? Bu GameGaraj Slayer'ı al rahat 6-7 sene kullanırsın denilebilecek cihaz mıdır sizce

Özelliklerine göre fiyatı ucuz geldi. İleride sıkıntı falan çıkarır mı acaba? Bunun yerine MSI, Asus, Casper gibi markaların RTX 4060'lı sistemleri nasıldır mesela? Performans farkı ne kadardır? Bu GameGaraj Slayer'ı al rahat 6-7 sene kullanırsın denilebilecek cihaz mıdır sizce
Ben G870 kullanıyorum Gamegaraj'ın kasaları açık ara hem güncellik hem yazılım anlamında çok iyi ondan sonra crossload olaraktan da iyiler ama 4060 için 90W yeterli. Soğutmalar arasında forumlarda veya videolarda anlatıldığı kadar fark yok, en azından ben bakım yapıp 70 derecelere düşürebildim kendi laptopumu.

Geri