Görselde attığım gibi özelleştiriceksin33k gösteriyor
Görselde attığım gibi özelleştiriceksin33k gösteriyor
anakart: https://www.trendyol.com/gigabyte/h...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.48.733k gösteriyor
30 bin e dizeceğiniz bir PC için 165 Hz monitör almak size kalmış. En az 2k 165 Hz olması önerim.(Parçalara göre değişir)bu monitörden bir şey bekleyemez miyim yani
Hocam ben mi yanlış anlıyorum siz mi rekabetçi oyun için zaten 240hz monitör lazım bana göre eğer hikayeli ve FPS oyunlari karışık oynuyorsanız, prof olarak FPS oyunları oynamiyorsaniz 2k 165 Uygun olur o bütçede alabileceğiniz 4060 ti olur 7500f ile ama bütçeyi biraz arttırabilir Intel işlemcili 4060 ti görmedim hazır sistem olarak desem yeridir.rekabetçi oyun oynanacak dedim dostum
240hz'e bütçe yok anca buna dayanıyor bütçe, tryhard rekabetçi oynanmayacak 2k aldığın zaman fps düşüyor gecikme süresi artıyor görüntü kalitesi önemli değil. ileri bi zamanda düşünülebilir 240hz bir tanıdığa alacağım zaten benim sistemimde r5 5600 rtx 2060 280hz monitör varHocam ben mi yanlış anlıyorum siz mi rekabetçi oyun için zaten 240hz monitör lazım bana göre eğer hikayeli ve FPS oyunlari karışık oynuyorsanız, prof olarak FPS oyunları oynamiyorsaniz 2k 165 Uygun olur o bütçede alabileceğiniz 4060 ti olur 7500f ile ama bütçeyi biraz arttırabilir Intel işlemcili 4060 ti görmedim hazır sistem olarak desem yeridir.