Neler Yeni

30.000 Tl sistem önerisi

themarcus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
enes şahin
bütçem 30.000 tl güzel bir sistem arıyorum bilgisayar ve parçaları hakkında bir bilgiye sahip değilim yardımcı olabilecek arkadaşlarım yardımınıza ihtiyacım var bir konu açmıştım öncesine kadar o an için alamamıştım

bütçem 30.000 TL güzel bir sistem arıyorum bilgisayar ve parçaları hakkında bir bilgiye sahip değilim yardımcı olabilecek arkadaşlarım yardımınıza ihtiyacım var bir konu açmıştım öncesine kadar o an için alamamıştım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
anakartı tuf b550-e yapıp corsair h100 sıvı sığutucu samsung 980 1tb ssd ve ramı adeta 3600mhz yaparsanız gayet iyi olur isterseniz 5600x de yapabilirsiniz işlemciyi

themarcus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
enes şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart x670 yapıp bunu alabilirsin
yeterli bir sistemmi hocam sizce diğer arkadaşın önerisi nasıl sizce çünkü arkadaş ssd yükseltimi falan yapmakta mantıklı demiş

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
yeterli bir sistemmi hocam sizce diğer arkadaşın önerisi nasıl sizce çünkü arkadaş ssd yükseltimi falan yapmakta mantıklı demiş
İleriye dönük bir sistem bu 7600 gibi mükemmel işlemci var sıvı soğutma var x670 anakart vs iyi yanı ekran kartına abanicaz diye diğer bileşenler kötü olmamalı bence ben hep bunu savunurum kaliteli bir sistem alın

themarcus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
enes şahin
anakartı tuf b550-e yapıp corsair h100 sıvı sığutucu samsung 980 1tb ssd ve ramı adeta 3600mhz yaparsanız gayet iyi olur isterseniz 5600x de yapabilirsiniz işlemciyi
eklediğiniz sıvı soğutucu kasaya sığarmı hocam peki o konuda sorun olmaz dimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

İleriye dönük bir sistem bu 7600 gibi mükemmel işlemci var sıvı soğutma var x670 anakart vs iyi yanı ekran kartına abanicaz diye diğer bileşenler kötü olmamalı bence ben hep bunu savunurum kaliteli bir sistem alın
haklısınız hocam siz biliyorsunuz pek bilgim yok peki ekli olan sıvı soğutucu kasaya sığar dimi sorun olmaz

themarcus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
enes şahin
ssd 2 sistemdede yaparsanız iyi olur
biraz zamanla onu yükselteceğim hocam şuanda 30 k yı aşamıyorum 3070 li sistem biraz daha iyi geldi kürşat beyin önerdiği hayırlısıyla inşallah alacağım

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Metin Kardaş
tamamdır hocam teşekkür ederim sistemdeki sıvı soğutucu kasaya sığar değilmi
başka bir forumda başkası böyle bir makale yazmış

Benim bir arkadaşım asus tuf 240mm sıvı soğutucusunu monte etmişti üst kısmına. sorduğumda da bir şekilde yaptım demişti, yani aslında net bir şekilde desteklemeyen bir model olduğunu oradan anlamıştım. Sonrasında kasasını sattığı için ben inceleme fırsatı bulamamıştım.

2 hafta önce Corsair H100 RGB 240mm satın aldım. Ön tarafa mottaj yapmak istediğimde ekran kartıma çok bitişik duruyor ve kötü bir görüntü oluşturuyordu.

Gelelim kasanın üst kısmına. Tam aaaa çok güzel oturacak, meğerse 240 mm monte ediliyormuş diyecekken mosfet soğutucuları nedeniyle radyatörü vida yuvalarına oturmam mümkün olmadı. Fanlar mosfet soğutucusuna değdiği için daha fazla ittiremedim. Sadece 3 vida ile kasanın petekli yapısı sayesinde üst kısma monteleyebildim. Çok da güzel tuttu vidalar ve vida koyamadığım ön kısımlara da ince kauçuklar yerleştirerek kasaya vereceği titreşimi en aza indirdim. He yaptığım çok mantıklı mı? Değil. Ama kasamın iç görüntüsüne bir zarar veri mi? Kesinlikle hayır. İlerleyen zamanlarda da bir sorun yaşatacağını hiç düşünmüyorum. Fotoğraflardan siz yorumlayın.

Sadece tek korkum Ram'lerin sıkıntı yaratmasıydı. Onlara da sıfıra sıfır oldu. Ram'lere değiyor ama hiç ittirmiyor.

Siz de alacağınız radyatörün detaylı ölçülerini Corsair H100 RGB 240mm ile karşılaştırırsanız benim gibi monte edip edemeyeceğinizi hesaplayabilirsiniz.

montelerken biraz sıkıntı yaşatabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,026,611
Üyeler
162,715