bütçem 30.000 tl güzel bir sistem arıyorum bilgisayar ve parçaları hakkında bir bilgiye sahip değilim yardımcı olabilecek arkadaşlarım yardımınıza ihtiyacım var bir konu açmıştım öncesine kadar o an için alamamıştım
bütçem 30.000 TL güzel bir sistem arıyorum bilgisayar ve parçaları hakkında bir bilgiye sahip değilim yardımcı olabilecek arkadaşlarım yardımınıza ihtiyacım var bir konu açmıştım öncesine kadar o an için alamamıştım
yeterli bir sistemmi hocam sizce diğer arkadaşın önerisi nasıl sizce çünkü arkadaş ssd yükseltimi falan yapmakta mantıklı demişAnakart x670 yapıp bunu alabilirsin
MANTIS-3070 / AMD Ryzen 7 7700 / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
İleriye dönük bir sistem bu 7600 gibi mükemmel işlemci var sıvı soğutma var x670 anakart vs iyi yanı ekran kartına abanicaz diye diğer bileşenler kötü olmamalı bence ben hep bunu savunurum kaliteli bir sistem alınyeterli bir sistemmi hocam sizce diğer arkadaşın önerisi nasıl sizce çünkü arkadaş ssd yükseltimi falan yapmakta mantıklı demiş
eklediğiniz sıvı soğutucu kasaya sığarmı hocam peki o konuda sorun olmaz dimianakartı tuf b550-e yapıp corsair h100 sıvı sığutucu samsung 980 1tb ssd ve ramı adeta 3600mhz yaparsanız gayet iyi olur isterseniz 5600x de yapabilirsiniz işlemciyi
haklısınız hocam siz biliyorsunuz pek bilgim yok peki ekli olan sıvı soğutucu kasaya sığar dimi sorun olmazİleriye dönük bir sistem bu 7600 gibi mükemmel işlemci var sıvı soğutma var x670 anakart vs iyi yanı ekran kartına abanicaz diye diğer bileşenler kötü olmamalı bence ben hep bunu savunurum kaliteli bir sistem alın
ssd 2 sistemdede yaparsanız iyi oluryeterli bir sistemmi hocam sizce diğer arkadaşın önerisi nasıl sizce çünkü arkadaş ssd yükseltimi falan yapmakta mantıklı demiş
biraz zamanla onu yükselteceğim hocam şuanda 30 k yı aşamıyorum 3070 li sistem biraz daha iyi geldi kürşat beyin önerdiği hayırlısıyla inşallah alacağımssd 2 sistemdede yaparsanız iyi olur
ilerde ekran kartını yükseltebilirsin o sistemde onu alsan dediği gibi ileriye dönük olurbiraz zamanla onu yükselteceğim hocam şuanda 30 k yı aşamıyorum 3070 li sistem biraz daha iyi geldi kürşat beyin önerdiği hayırlısıyla inşallah alacağım
tamamdır hocam teşekkür ederim sistemdeki sıvı soğutucu kasaya sığar değilmiilerde ekran kartını yükseltebilirsin o sistemde onu alsan dediği gibi ileriye dönük olur
Bütçe arttırma şansın var mıtamamdır hocam teşekkür ederim sistemdeki sıvı soğutucu kasaya sığar değilmi
başka bir forumda başkası böyle bir makale yazmıştamamdır hocam teşekkür ederim sistemdeki sıvı soğutucu kasaya sığar değilmi