Neler Yeni

30.000 TL Sistem Tavsiyesi

Sancarbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Sancar
Bütçe limitim yok. Ancak limitleri çok aşırı zorlamadan, demek istediğim gereksiz lükse kaçmadan aynı performansı veren varsa. Sıvı soğutuculu kartların birbirine uyumu göz önüne alınarak toplama bir kasa oluşturabilir misiniz bana. Biliyorum forumda çok ilgili arkadaşlar var. Umarım bu işten gerçekten anlayan biri yazar sadece lütfen yanıltıcı mesajlar atmayın. Oem özürlüsüyüm. Ahım şahım oyunlar oynamayacağım. Pubg, dayz vb oyunlar oynuyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleme:

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
hiç bir şey anlamadım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

Sancarbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Sancar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiç bir şey anlamadım.
Mesaj yazmak için yazmasan kardeşim. İyice okursan anlarsın!.
Mesaj otomatik birleştirildi:

20-30 bin arası kasa istiyor sanırım.
Evet. 20 ila 30.000 arası sadece kasa ancak sıvı soğutuculu. Lükse kaçmamaktan kastımda bazıları ekran kartıyla kripto para üretimi yapıyor amacım sadece oyun.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bütçe limitim yok. Ancak limitleri çok aşırı zorlamadan, demek istediğim gereksiz lükse kaçmadan aynı performansı veren varsa. Sıvı soğutuculu kartların birbirine uyumu göz önüne alınarak toplama bir kasa oluşturabilir misiniz bana. Biliyorum forumda çok ilgili arkadaşlar var. Umarım bu işten gerçekten anlayan biri yazar sadece lütfen yanıltıcı mesajlar atmayın. Oem özürlüsüyüm. Ahım şahım oyunlar oynamayacağım. PUBG, dayz vb oyunlar oynuyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
Bahsettiğiniz oyunlar için o bütçe çok fazla gibi hocam

Sancarbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Sancar
Bahsettiğiniz oyunlar için o bütçe çok fazla gibi hocam
Almışken iyi bir şey alayım diyorum. Ekran kartı ve işlemci en iyisi olsun istiyorum hızlı ısımayan akıcı görselli. Toplayabilirmisiniz bana yardımcı olurmusunuz fikriniz önemli

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Almışken iyi bir şey alayım diyorum. Ekran kartı ve işlemci en iyisi olsun istiyorum hızlı ısımayan akıcı görselli. Toplayabilirmisiniz bana yardımcı olurmusunuz fikriniz önemli
Hoca. Yaticam şimdi sabah dinç bir kafayla 7-8 gibi toplar veya öneririm

slayerzs34

80+ Bronze
Bütçe limitim yok. Ancak limitleri çok aşırı zorlamadan, demek istediğim gereksiz lükse kaçmadan aynı performansı veren varsa. Sıvı soğutuculu kartların birbirine uyumu göz önüne alınarak toplama bir kasa oluşturabilir misiniz bana. Biliyorum forumda çok ilgili arkadaşlar var. Umarım bu işten gerçekten anlayan biri yazar sadece lütfen yanıltıcı mesajlar atmayın. Oem özürlüsüyüm. Ahım şahım oyunlar oynamayacağım. PUBG, dayz vb oyunlar oynuyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
Konu başlığı ne öyle

Sancarbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Sancar
Konu başlığı ne öyle
Yahu yazmak için yazma arkadaşım neyi var başlığın. Sen içeriğe bak. Sistemden anlıyormusun, yardımcı olacakmısın. Yoksa goygoy peşindemisin. Hasbinallah ya mod yok mu denetleyecek bu nasıl bir cevap. Ne var başlıkta!!!!

slayerzs34

80+ Bronze
Konu başlığını raporlayin dostlar, iyi forumlar
Yahu yazmak için yazma arkadaşım neyi var başlığın. Sen içeriğe bak. Sistemden anlıyormusun, yardımcı olacakmısın. Yoksa goygoy peşindemisin. Hasbinallah ya mod yok mu denetleyecek bu nasıl bir cevap. Ne var başlıkta!!!!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,425
Üyeler
164,664
Son üye
nano4242
Top Bottom