Vatan Computer'den öneriniz var mıdır?
Taksitle mi alacaksın o yüzden mi vatandan almak istiyorsun?Vatan Computer'den öneriniz var mıdır?
Hayır hocam nakit veya kredi kartı olacak.Taksitle mi alacaksın o yüzden mi vatandan almak istiyorsun?
Vatandaki sistemde +18 lira ile gskill ramlere geçip 4060 Ti seçip 27.800 TL'ye alabilirsin. Bütçen 2x16 GB ram seçmeye yetiyorsa da seç.Hayır hocam nakit veya kredi kartı olacak.
İtopya ve İncehesap'ı da tercih edebilirim. Dediğiniz sistemi alabiliyorum, ama 30k'ya daha iyisi varsa İtopya ve İnchesap'ta olabilir.Vatandaki sistemde +18 lira ile gskill ramlere geçip 4060 Ti seçip 27.800 TL'ye alabilirsin. Bütçen 2x16 GB ram seçmeye yetiyorsa da seç.
INTEL I5 12400F-H610M-R-GeForce RTX 4060-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-H610M-R-GeForce RTX 4060-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Soğutucu olarak da bütçene göre bunlardan birini al. X127, X123'e göre daha f/p. İleride işlemcimi yükseltirim diyorsan 1600 TL olan soğutucuyu al ki yükselttiğin işlemciye de yetsin, yoksa gerek yok.
Dark Freezer X123
Dark Freezer X127
Thermalright Phantom Spirit
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sistemin 4060 Ti seçince f/p olmadığını, sırf vatandan istediğin için gönderdiğimi de söyleyeyim. Aynı fiyata 7500F + 7600 XT de var başka sitede.
Site seçme lüksümüz yok :/ en f/p sistemler bunlar. İncehesap'tan satın almak istiyorsanız gaming gecesini bekleyebilirsiniz.İtopya ve İncehesap'ı da tercih edebilirim. Dediğiniz sistemi alabiliyorum, ama 30k'ya daha iyisi varsa İtopya ve İnchesap'ta olabilir.
Teşekkür ederim, peki İncehesap'ta olan AirFlow 4060 nasıldır?Site seçme lüksümüz yok :/ en f/p sistemler bunlar. İncehesap'tan satın almak istiyorsanız gaming gecesini bekleyebilirsiniz.
25-30K arası DDR5 sistemlere bakabilirsiniz buradan:
Hazır Sistem Önerisi Verir Misiniz?
1080p oynayacağım ddr5 bir sistem istiyorum bütçe 25-30k önerilere açığımforum.donanimarsivi.com
Geçen cuma indirime girip 24.000 TL oldu. O fiyata iyiydi. Bu fiyata kötü. Aynı fiyata hatta daha ucuza 7600 XT'li hali var.Teşekkür ederim, peki İncehesap'ta olan AirFlow 4060 nasıldır?