merhaba ben binamız için fiber başvurusunda bulunmak istiyorum lakin bizim ailemiz binanın yöneticisi değil dilekçe sunarsak bize gelebilirmi gelemezmi çünkü bina totalde 25-30 yaşında ama bizim binamızda dsl var vdsl henüz gelmemiş direkt olarak binamızın hemen sağ tarafında fiber alt yapısı geçiyo sokak hemen sağımızdaki binada direkt olarak fiber var acaba dilekçe verirsek gelir mi? gelebilir olursa nasıl bir dilekçe yazmam gerekli ?
Öncelikle yazın aynı şekilde binama kadar fiber çektirdim. Aynı adımları uyguladığında sana fiber internet geleceğinin garantisini veremem ancak sana yaptıklarımı adım adım anlatacağım.
Öncelikle E-devlet üzerinden açık kapıya girip bir dilekçe tarzı yazı yazdım. (3 hafta boyunca hiçbir cevap alamadım ilçenin kaymakamlığının veya valiliğinin ve türk telekom müdürlüğünün insiyatifine kalan bir durum) bu sebeple sana kesin ve en net çözümü direkt olarak belirteyim.
Ben Sitemizde bulunan 2 binadan (Toplamda 32 Daire ve 10 mağaza bulunuyor) yaklaşık 33 tane imza toplamayı başardım.
Sonrasında bu dilekçeyi direkt olarak bağlı olduğum müdürlüğe götürdüm.
Bu dilekçeyi evrak kayıta vermen gerekiyor ancak öncelikle müdürlüğe gittiğinde saha görevlileriyle görüş. (Ben gittiğimde evrak kayıt beni çok ciddiye almadı ancak saha görevlileri projemin hazır olduğunu ve işleme alacaklarını söylediler)
Ayrıca bu işlemi yaptıktan sonra Müdürlükten saha görevlilerinden birisinin numarasını istemeyi unutma.
Müdürlüğü ara vs. derlerse bunu kabul etme çünkü direkt olarak müdürlüğü aradığında evrak kayıt görevlisi telefonlara yanıt vermekte.
Benim şansıma bu evrak kayıt görevlisi zırtonun teki çıkmış olabilir ancak sen yinede işini şansa bırakma derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca yönetici olmana gerek yok. Herkese imzallattığın dilekçenin altına:
İsmin Soyismin* kişisini vekil tayin ederiz. Yazısını ve iletişim numaranı yazman yeterli.