Neler Yeni

30-35k bütçe ile topladığım pc hakkında görüşleriniz?

drburhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Burhan Tombul
Merhabalar. İlk defa bir pc topluyorum birkaç gündür forumlardan elde ettiğim kısıtlı bilgilerle bir pc toplamaya çalıştım. Parçaların uyumu,ederi veya topladığım sistem hakkında yanlış,eksik yaptığım konularda görüşlerinizi bekliyorum. Bu sistem alınır mı ve ederi bu mudur? Veya böyle toplamak yerine bu bütçe ile hazır kasalara mı yönelmeliyim?

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
O fiyata 3060 olmamış yalnız hocam

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
33K'ya RTX 3060 çok kötü...

drburhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Burhan Tombul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O fiyata 3060 olmamış yalnız hocam
Bu fiyat bandında önerilerinizi alabilir miyim? İşlemci,ekran kartı+anakart 25k bandında kalacak şekilde.
33K'ya RTX 3060 çok kötü...
Çok fazla bilgim yok birkaç gündür izlediğim kadarıyla bilebiliyorum. Böyle fikir ala ala olacak insallah :) Önerilerinize açığım totalde 35k bütçede kalmayı planlıyorum. Hazır veya toplama.

cgelis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Can Gelis
Hocam o anakart o işlemciye darboğaz yapar. Fp olarak msi pro b660m a pro veya tomehawka yonelebilirsin

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Mete C. E.
Hazır sistem almanızı öneririm,
Neden i7 mesela?
İ7 ise neden 16 gb ram?
Neden en markasız, servisi belirsiz markalar.
Evkur'dan 36 ay senetle alsanız böyle pahalı ve saçma bir sistem bu fiyata çıkmaz herhalde.
3060 sistem istiyorsanız, itopya, vatan vb. Yerlerde sistemler mevcut direkt alın geçin.

cgelis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Can Gelis
Emin olmamakla beraber bu ssd de dram yok. Eğer içine OS kuracaksan tavsiye etmem

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Hezekiel
Merhabalar. İlk defa bir pc topluyorum birkaç gündür forumlardan elde ettiğim kısıtlı bilgilerle bir pc toplamaya çalıştım. Parçaların uyumu,ederi veya topladığım sistem hakkında yanlış,eksik yaptığım konularda görüşlerinizi bekliyorum. Bu sistem alınır mı ve ederi bu mudur? Veya böyle toplamak yerine bu bütçe ile hazır kasalara mı yönelmeliyim?

Bu sistemi buldum ama sen yine de diğer arkadaşların paylaşacağı sistemleri de bakabilirsin.

cgelis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Can Gelis
Sadece oyun oynayacaksan hazır sistemlere yonelebilirsin, render video vs için de kullanacaksan kendin toplamani tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun

Knk naptın alma aman yarı fiyatına 3060 ti al

MYSTIC

80+ Silver
Bu fiyata 3060 olmaz.Ve sistem toplaycaksanz hiçbir zaman aynı siteden toplamayın.%90ında kazık oluyor.

Top Bottom