Neler Yeni

30-35k bütçe ile topladığım pc hakkında görüşleriniz?

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Bu fiyat bandında önerilerinizi alabilir miyim? İşlemci,ekran kartı+anakart 25k bandında kalacak şekilde.

Çok fazla bilgim yok birkaç gündür izlediğim kadarıyla bilebiliyorum. Böyle fikir ala ala olacak insallah :) Önerilerinize açığım totalde 35k bütçede kalmayı planlıyorum. Hazır veya toplama.
Millet o paraya 3080 ti alıyor hocam

drburhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Burhan Tombul

Hocam bu da olabilir.
Seçenekler arasına alıyorum teşekkür ederim.
Bu sistemi buldum ama sen yine de diğer arkadaşların paylaşacağı sistemleri de bakabilirsin.
Bunu çok öneriyorlar. Özelleştirip buna yönelmek daha mantıklı gibi. Teşekkürler.
Sadece oyun oynayacaksan hazır sistemlere yonelebilirsin, render video vs için de kullanacaksan kendin toplamani tavsiye ederim
Oyun için düşünüyorum. Hazırlara da bakıyorum. Umarım seçeceğim 2 gün içinde sipariş vereceğim.
Knk naptın alma aman yarı fiyatına 3060 ti al
Çok acemiyim bu yüzden bilenlerden tavsiye alıyorum yakın çevremde maalesef yok bana bir sistem dizecek. Şu anlık daha çok hazır sistemlere bakıyorum dizmek benlik değilmiş daha doğrusu yarım yamalak bilgiyle yapılmıyormuş :)
Bu fiyata 3060 olmaz.Ve sistem toplaycaksanz hiçbir zaman aynı siteden toplamayın.%90ında kazık oluyor.
Tüm parçaların stoklarının iyi olması ve topladıktan sonra test ediyor oluşları cezbetmişti ama bu eleştiriyi çok alıyorum bu yüzden de daha çok hazır sistemleri inceliyorum. Teşekkürler.
Millet o paraya 3080 ti alıyor hocam
Fazla acemi bir toplama işlemi olmuş eleştirilerle güzel hale getirilebilir ancak simdilik hazır sistemlere yöneldim diyelim.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Öncelikle topladığın site diğerlerine göre fiyatları yüksek öte yandan sistemin olamamış sana hazır sistem bakalım istersen

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Yunus Emre Çifcioğlu
hocam o paraya 3080 zorlanırdı olmamış bence

Harun01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Harun Gündel
İ7 10700K RX6800XT 240mm sıvı soğutucu der susarım(rtx3080 yada 3070ti da olabilir)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu çok öneriyorlar. Özelleştirip buna yönelmek daha mantıklı gibi. Teşekkürler.

Oyun için düşünüyorum. Hazırlara da bakıyorum. Umarım seçeceğim 2 gün içinde sipariş vereceğim.

Çok acemiyim bu yüzden bilenlerden tavsiye alıyorum yakın çevremde maalesef yok bana bir sistem dizecek. Şu anlık daha çok hazır sistemlere bakıyorum dizmek benlik değilmiş daha doğrusu yarım yamalak bilgiyle yapılmıyormuş :)

Tüm parçaların stoklarının iyi olması ve topladıktan sonra test ediyor oluşları cezbetmişti ama bu eleştiriyi çok alıyorum bu yüzden de daha çok hazır sistemleri inceliyorum. Teşekkürler.

Fazla acemi bir toplama işlemi olmuş eleştirilerle güzel hale getirilebilir ancak simdilik hazır sistemlere yöneldim diyelim.
Kaanflix li olan sistemin fiyatı iyi baya onu da alabilirsiniz

MYSTIC

80+ Silver

İlla hazır sistem almanıza gerek yok.Ayrı sitelerden toplayıp montajını yapabilirsiniz.Yapamıyorsanız öğrenin veya tanıdık birine veyaa güvenilir bir bilgisayarcıya yaptırın.Ben öğrenip kendi sisteminizi kendinizin motajlamasından yanayım.

drburhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Burhan Tombul
Öncelikle topladığın site diğerlerine göre fiyatları yüksek öte yandan sistemin olamamış sana hazır sistem bakalım istersen
Memnuniyetle fikirlerinizi dinlemeye,incelemeye hazırım. Kullanım amacım %80-90 oyun olacak.
İlla hazır sistem almanıza gerek yok.Ayrı sitelerden toplayıp montajını yapabilirsiniz.Yapamıyorsanız öğrenin veya tanıdık birine veyaa güvenilir bir bilgisayarcıya yaptırın.Ben öğrenip kendi sisteminizi kendinizin motajlamasından yanayım.
Topladıktan sonra bir uzmanı,site veya servis tarafından test edilmeyecek bir sistemi almaya korkarım açıkcası. En azından ilk alışverişimde bu kadar bilgisizken bu topa giresim yok. Yine de benim de gönlüm toplamaktan yanaydı.

MYSTIC

80+ Silver
Memnuniyetle fikirlerinizi dinlemeye,incelemeye hazırım. Kullanım amacım %80-90 oyun olacak.

Topladıktan sonra bir uzmanı,site veya servis tarafından test edilmeyecek bir sistemi almaya korkarım açıkcası. En azından ilk alışverişimde bu kadar bilgisizken bu topa giresim yok. Yine de benim de gönlüm toplamaktan yanaydı.
Testini siz de yapabilirsiniz.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Oyun içinse ve FPS ise monitör seçimi çok önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:

her şey dahil bütçen nedir monitör var mı birde

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Monitor yok. Monitor dahil 35k düşünüyorum.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Hezekiel

Senin paylaştığın sistemle bu sistem arasında seçim yapacak olsa hangisi daha iyidir?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom