Neler Yeni

30 40 bin tl arasında toplama bilgisayar tavsiyesi alabilir miyim? Monitör Dahil

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
YA HOCAM SANA KOLAY GELSİN SATILIRSA HABER ET :kekw::kekw::kekw::kekw:
Satılır hocam satılır, merak etme sen. Ben al satçıyım zaten. Bunun gibi nice sistemler sattım. Senin 20 k fiyat biçtiğin sistem var ya hani.

Aha bak bunu 21 e satmıştım ;

20221004_101106.jpg

Sistemde ne var diye sorarsanız sayayım ;

Rampage kasa PSU
i5-11400f
RTX 3060
16gb ram
500gb m2

MSI g24c6 monitör
Gamebooster pulsefire klavye
Gamepower kizaru kulaklık
Rampage smx R9 mouse
100 TL RGB mouse pad

Şaka değil harbi 21e sattım. Kasa itopya hazır sistem sıfır 14kya almıştım. Ekipmanlarıda İkinci el ucuza toplamıştım 1k kâr alıp 21e sattım.

Şimdi sen şu anki sistemimin ederine 20 k diyorsun ya. 20kya sadece kasayı bile vermem yani yanlış anlama.

NightWish2434

80+ Silver
Satılır hocam satılır, merak etme sen. Ben al satçıyım zaten. Bunun gibi nice sistemler sattım. Senin 20 k fiyat biçtiğin sistem var ya hani.
enayiler oldukça satılır hocam haklısnız. ekran kartı olarak (3060 ti z trio) kapalı kutular garantililer 7k dan satılıyor adam 18k diyor :D

r4NG3r

80+ Silver

@nightwish2434

Hocam madem bu kadar ucuz olduğunu iddaa ediyorsunuz, sıfırdan kendiniz toplayın o zaman tüm bileşenleri. Siz zahmet etmeyin ben toplayayım. Tüm bileşenleri en ucuz olduğu sitelerden toplasanız şu an 45 k'dan aşağı mümkün değil toplayamazsınız.

Ekipmanlar 6 k eder diyorsunuz ama monitör ve klavye tek başına 6 k ediyor zaten. Kulaklık, mouse, mousepad, kamera, mikrofon bunları bedavaya veriyorlar herhalde ?

Kasa taş çatlasın 18 diyorsun ? Ekran kartı tek başına 18k zaten. Hadi sana şöyle bir güzellik yapayım. Ekran kartını hiç sayma bedava olsun o. sıvı soğutma 6 k, cpu 3.5k, anakart 2 k, ram 1.5k, ssd 2k, kasa 2k, psu 1 k zaten 18 k yapıyor. Ki bu söylediğim fiyatlar tam sıfır fiyatları değil ha ikinci el olarak baz aldım. Zaten sistemdeki bileşenlerin neredeyse tamamı ekim-kasım faturalı.

Ee güzel kardeşim ? 24 K bunun neresinde ?
Ekran karti 18kden sonrasini okumadim

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
enayiler oldukça satılır hocam haklısnız. ekran kartı olarak (3060 ti z trio) kapalı kutular garantililer 7k dan satılıyor adam 18k diyor :D
Abi çıldırıcam ya Andromeda gerçektende sıfır kapalı kutuyu 7 k dan sattığına inanıyor musun ? Adam piyasadan ikinci el ekran kartlarını toplayıp, bakımını vs yapıp kutuya koyup jelatin vurup satıyor kendi dükkan garantisini veriyor.

Sen 21 k ya o sistemi alan adama enayi diyorsun ama şu 3-4 aydır en F/P hazır 3060lı hazır sistem kaçtan çıktı ? 11.500 TL ModArt'tan dimi ? 50 stok tu tabii ki alanların çoğu al sat ile 14 ten aşağı satmadı. Zaten sonrasında her 14 k dan aşağı 3060 hazır sistemde çıkmadı. Ne vardı içinde gigabyte eagle model gpu(ısınma problemli) , spec 05 kasa(soğutması berbat, alanların çoğu memnun değil forumlara bakın), standart ramler, normal bir PSU, standart anakart

Şimdi sen kafanda 3060 lı sistemi piyasa fiyatı olarak sıfır 14 k canlandırıyorsun ama şu an 3060 lı sistem 14 kya yok.

Şimdi sen kafanda 3060ti li sistemi piyasa fiyatı olarak sıfır 14 k canlandırıyorsun vok friday 2 sistemden dolayı (bu arada onuda al sat yaptım bu sabah sattım 15.500e) ama şu an 3060ti li sistem 14 k ya yok.

Ama benim 35 klık full ekipman sistemimi eleştirirken sanki her bileşeni aynıymış gibi kasayı 14 k lık vok friday kasa ile eleştirmen çok saçma olmuş diyorum. İşte konunun can alıcı noktası burası.

Yani piyasada artık 14 k satılmayan, bileşenleri aynı olmayan hazır sistem kasayı benim 35 k ya sattığım full ekipman sistemimdeki kasa ile kıyaslıyorsun.

Şimdi sana o vok friday ile benim kasanın arasındaki farkları yazayım ;

Ben kasayı 25 e satıyorum kardeşim tamam mı bak sayıyorum ;

Kasa

Rampage Rainbow // Performax Warmech 6 fanlı çift camlı, ARGB, kumanda kontrolcülü

PSU

Rampage 600w Bronze // Corsair 650w bronze

Anakart

Gigabyte b450m-h // MSI h610m-g

Anakartlar çok yakın modeller kabul ediyorum ama MSI yine daha ağır basıyor

İşlemci

R5 5600 // 12400f

Ram

Gskill // Corsair Pro sl RGB

Sıvı soğutma

Yok // MSI MPG CoreLiquid k360 V2 LED ekranlı

SSD

500gb (3000mb) // 1tb (7000mb)

Ekran kartı

Gigabyte Gaming oc / MSI gaming Z Trio

Şimdi yukarıdaki farklar doğal olarak bir FİYAT FARKI doğurur. Ama siz diyorsunuz ki performansları aynı. Ben farklı mı dedim ? Ama görsellikleri aynı diyemezsin. Ha görsellik takıntısı olmayan adam zaten benim kasaya 25 vermez mc5 hazır sistem alır.

YANİ RİCA EDİYORUM, LÜTFEN GÖRSELLİĞE ÖNEM VERMEYEN BİR ADAMIN ALMAYACAĞI BİR SİSTEMİ ALACAĞI BİR SİSTEM İLE KIYASLAMA YAPARAK AYNI FİYAT BİÇMEYİN

NightWish2434

80+ Silver
Abi çıldırıcam ya Andromeda gerçektende sıfır kapalı kutuyu 7 k dan sattığına inanıyor musun ? Adam piyasadan ikinci el ekran kartlarını toplayıp, bakımını vs yapıp kutuya koyup jelatin vurup satıyor kendi dükkan garantisini veriyor.
taktın andromedaya birsürü ilan var ne kadar boş adamsın

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
taktın andromedaya birsürü ilan var ne kadar boş adamsın
Çok haklısın ya vallahi çok haklısın. Tamam çok haklısın. Konuyu kapatalım artık en haklısı sensin tamam. Beyler almayın benim sistemi gidin sahibindende toplayın aynısını 20 kya toplanır. Hadi hayırlı günler.

Top Bottom