Bu sistemi kesinlikle önermiyorum 5060ti 8 GB kullanılmış 5060ti 16gb versiyonu olmadığı sürece alınmaz![]()
BLADE-5060Ti / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-5060Ti sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 5060 Ti ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Bu sistemi kesinlikle önermiyorum 5060ti 8 GB kullanılmış 5060ti 16gb versiyonu olmadığı sürece alınmaz
Bu fiyatlara iyi bir pc varmı güncel olarak?
Bu iyi duruyor brom buna eş değer diğer sitelerde fiyat takibi nasıl yapabilirimFarketmemişim hocam afedersiniz. Onun yerine aynı kasanın 7800xt lisi var ona da bakabilirsiniz https://www.gaming.gen.tr/urun/6962...16gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni çıkıcak kartı bekleyin bence f/p olarak güzel çıkabilir
İntel alınmazram eklemesi, kasa ve ssd iyileştirmesi ile 38kya falan geliyor![]()
LOOT V4 / INTEL Core i5 14400F / GIGABYTE Radeon RX 7800 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
LOOT V4 / INTEL Core i5 14400F / GIGABYTE Radeon RX 7800 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Hazır sistem olması şart mıBu iyi duruyor brom buna eş değer diğer sitelerde fiyat takibi nasıl yapabilirim
neden kiİntel alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hazır sistem olması şart mı
AMD den düşük performansı var güncellemek isterse üst modelleri çok ısınıyor yani ölü soket oluyor.neden ki
14400Fi yükseltme ihtiyacı duyacagını sanmıyorum.Ha isterse evet zor olur ama uzun süre götürür zaten oyunlarda.AMD işlemcili muadilleri 40kyı geçiyor o yüzden bu mantıklı bence.AMD den düşük performansı var güncellemek isterse üst modelleri çok ısınıyor yani ölü soket oluyor.
Ekran kartı olarak 7800xt veya 5060ti tercih edebilirsiniz ya da 5 Haziranda çıkacak 9060xt yi bekleyin bu fiyatlarda çıkacağı söyleniyor.Şart değilde brom parça parçada alınır
Hazır sistemde geçiyor evet ama tek tek toplanırsa geçmiyor14400Fi yükseltme ihtiyacı duyacagını sanmıyorum.Ha isterse evet zor olur ama uzun süre götürür zaten oyunlarda.AMD işlemcili muadilleri 40kyı geçiyor o yüzden bu mantıklı bence.