30-40K Robot Süpürge Önerisi

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
30-40K civarı bütçem var bir tane robot süpürge almak istiyorum. Bu bütçelerde bir şeyler önerebilir misiniz?

13 Kasımda Roborock S7 Max Ultra aldım. Paspas ve süpürme özelliği var. Fayans kısımları çok güzel siliyor süpürge performansı da iyi ama öyle arşa çıkarılacak kadar değil. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. O zaman 28000₺ almıştım. Eğer fayans ve parka yüzeylerin çoksa alınabilecek bir model. Ama halı kısımları çoksa paspas modlu almana gerek yok. Düşük modellerine bakabilirsin.

13 Kasımda Roborock S7 Max Ultra aldım. Paspas ve süpürme özelliği var. Fayans kısımları çok güzel siliyor süpürge performansı da iyi ama öyle arşa çıkarılacak kadar değil. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. O zaman 28000₺ almıştım. Eğer fayans ve parka yüzeylerin çoksa alınabilecek bir model. Ama halı kısımları çoksa paspas modlu almana gerek yok. Düşük modellerine bakabilirsin.
Bütçemin üstünde maalesef hocam daha ekonomik bir şey bakıyorum.

Eğer süpürme işlemi için istiyorsan Roborock S7 var ona bakabilirsin ama ben roborock memnunum tavsiye de ederim.

Eğer süpürme işlemi için istiyorsan Roborock S7 var ona bakabilirsin ama ben roborock memnunum tavsiye de ederim.
Evet hocam sadece süpürme için istiyorum. Bu önerdiğiniz modelde stand yok ama maalesef standlı bir model olursa daha iyi olur benim için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,222
Üyeler
188,902
Son üye
hasan2161
Geri