30-45 Bin TL Toplama Sistem Tavsiyesi (FPS & Yayın İçin)

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
45000
Efsane kasım indirimleri geldiği için sistem toplamayı düşünüyorum. Bütçem 35-40 bin TL aralığında, gerekirse biraz daha esnetebilirim. Amacım uzun vadeli, fiyat/performans odaklı ve ileride de yükseltmeye uygun bir sistem toplamak.

Kullanım amacım ağırlıklı olarak FPS ve Survival oyunları (CS2, Forza Horizon 5, Rust, EFT vb.) Oynamak. Yayın açma planım da olduğu için ileride OBS + oyun kombinasyonunda sorun yaşamayacağım bir sistem hedefliyorum.

Önceliklerim (Şart değil!):
  • Güçlü ekran kartı.
  • İşlemci-GPU dengesi (bottleneck istemiyorum)
  • İyi soğutma ve sessiz çalışma.
  • En az B650/B760 sınıfı — VRM ve uzun vadeli uyumluluk önemli.
  • 32 GB RAM tercihimdir (gerekirse yükseltilebilecek şekilde de olur)
  • Güvenilir PSU (80+ Bronze/Gold)
Hazır sistem de olabilir, bileşen önerisi de olur. Önerilerinizi ve varsa hazır sistem linklerini paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler 🙏

Bütçe:35K
Herkese İyi günler arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim ben bir sistem toplayacağım veya hazır sistem düşünüyorum sistem özellikleri
İşlemci: Ryzen 7500F
Anakart: Asus prime B650M-R
Ekran Kartı :İnno3d 5060ti 16 gb vatan PC
Ram:8*2:16gb ram 6000mhz
Kasa:Yok tavsiye
Psu:yok tavsiye
İşlemci soğutucu: yok tavsiye
Böyle bir sistem düşünüyorum kasım ayında çok iyi sistem olacak denildi bekledim ama şuana kadar daha iyi bir şey çıkmadı acaba ileride çıkar mı veya tek tek toplamak mı daha mantıklı yardımcı olursanız çok memnun olurum parçaları daha almadım bazı parçalar yok onların yerine güzel bir parça söylerseniz fp sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,024
Üyeler
183,936
Son üye
Aydın41
Geri