demonte olarak al yükseltmeleri kendin manuel olarak yaparsın çok güzel sistem. Kasayı beğenmezsin sıfırdan satarsın ssd yükseltme pahalı gelir sıfır 512 gb ssdyi satıp uyguna 1 tb alırısın gibi gibi.AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Bu nasıl acaba ?
6 ay taksit yapacaklarını sanmıyorum en özel bankaya bile 3 ay Maxdemonte olarak al yükseltmeleri kendin manuel olarak yaparsın çok güzel sistem. Kasayı beğenmezsin sıfırdan satarsın ssd yükseltme pahalı gelir sıfır 512 gb ssdyi satıp uyguna 1 tb alırısın gibi gibi.
demonte olarak al yükseltmeleri kendin manuel olarak yaparsın çok güzel sistem. Kasayı beğenmezsin sıfırdan satarsın ssd yükseltme pahalı gelir sıfır 512 gb ssdyi satıp uyguna 1 tb alırısın gibi gibi.
10 ay taksit ile almayı düşünüyorum attığım sistemi6 ay taksit yapacaklarını sanmıyorum en özel bankaya bile 3 ay Max
En az 7 k faiz koyuyorlar sen bilirsin10 ay taksit ile almayı düşünüyorum attığım sistemi
Başka seceginim yoktu maalesef aldım sistemiEn az 7 k faiz koyuyorlar sen bilirsin