Neler Yeni

300 Adet Çözümlü Fonksiyon Sorusu Lazım

10. sınıfa gidiyorum ve bu sene şimdi gittiğim okula geçtim. Fakat sınıf öğretmenimiz çok sinirli ve ağır ceza veren birisi, ayrıca matematik öğretmeni. Geçenlerde soru çözemediğimiz için bize bağırıp, çağırıp 250 soru ödev verdi. Şimdi ise sınıftan bir kaç kişi akıllı tahtadan maç açtığı için, bizim de izlediğimiz, kızıp azarlamadığımız için 300 soru çözme ödev verdi. Fakat sadece fonksiyon olacak dedi. Okula 2 hafta geç başladığımdan ve bana zor geldiğinden fonksiyonlardan hiç anlamıyorum, 300 adet çözümlü soru nasıl bulabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pazartesi gününe kadar yapmam gerekiyor.

Son düzenleme:

Ysuflix

80+ Gold
geçmiş olsun 7/24 yapman lazım şu saatten sonra aynı cezayı yemiş birisi olarak söylüyorum. googlea fonksiyon çözümlü sorular yaz çıkar.

r4NG3r

80+ Silver
10. sınıfa gidiyorum ve bu sene şimdi gittiğim okula geçtim. Fakat sınıf öğretmenimiz çok sinirli ve ağır ceza veren birisi, ayrıca matematik öğretmeni. Geçenlerde soru çözemediğimiz için bize bağırıp, çağırıp 250 soru ödev verdi. Şimdi ise sınıftan bir kaç kişi akıllı tahtadan maç açtığı için, bizim de izlediğimiz, kızıp azarlamadığımız için 300 soru çözme ödev verdi. Fakat sadece fonksiyon olacak dedi. Okula 2 hafta geç başladığımdan ve bana zor geldiğinden fonksiyonlardan hiç anlamıyorum, 300 adet çözümlü soru nasıl bulabilirim?

Pazartesi gününe kadar yapmam gerekiyor.
Oturup 2.5 gun calissan fonksiyonlari bitirirsin neyin 2 haftasndan bahsediyorsun .d

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Oturup 2.5 gun calissan fonksiyonlari bitirirsin neyin 2 haftasndan bahsediyorsun .d
Çalıştım fakat anlamadım, bu konuyu anlayamıyorum. Çalışmak için daha fazla zamana ihtiyacım var fakat birden fonksiyonlardan böyle bir ödev verince kalakaldım.

Ayrıca 2 hafta geç başlamam motivasyon ve isteğimi dibe indirdi.

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
Aga internetten bulup, yazman daha uzun sürer. Bir günde öğrenirsin adam akıllı çalışırsan. Kendin yaparsan daha kısa sürer.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga internetten bulup, yazman daha uzun sürer. Bir günde öğrenirsin adam akıllı çalışırsan. Kendin yaparsan daha kısa sürer.
Hadi diyelim ki öğrendim. Hatta diyelim ki konuyu tamamen biliyorum, 300 adet soruyu 2.5 günde nasıl bulup çözeceğim?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
-Mez
Fonksiyonlar o kadar kısa sürede bitiyorsa bana söyleyin nasıl yaptığınızı

Hadi diyelim ki öğrendim. Hatta diyelim ki konuyu tamamen biliyorum, 300 adet soruyu 2.5 günde nasıl bulup çözeceğim?
O yüzden git konu çalış ve ne kadar anlayarak çözebiliyorsan o kadar çöz derim.
Belki azar yiyeceksin ama 2.5 günde 300 soru çözsen bile bu soruları ne kadar anlayarak çözeceksin?
Ama yetiştirmek istiyorsan ben atarım atmasına da bunu nasıl hocana göstericeksin?

-Mez

Belki azar yiyeceksin ama 2.5 günde 300 soru çözsen bile bu soruları ne kadar anlayarak çözeceksin?
Ama yetiştirmek istiyorsan ben atarım atmasına da bunu nasıl hocana göstericeksin?
Yani sınıfta ortalama 45-50 kişi var, her kişinin her sorusunu kontrol edemez bence. Görsün de çalışırım ben zaten, ayrıca kendisi bile belki de bulamayabilir o kadar soru, bir zahmet bir şey demesin. Yeter ki eksi almayım.

-Mez

Hocam atacak mısınız?

r4NG3r

80+ Silver
-Mez

Tyt fonksiyonda bir olay yok ki 😂 birkac tane fonksiyon turu var onlarin soru tiplerini bileceksin fonksiyonun tersini almayi bileceksin bileske fonksiyonu bileceksin bitti zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,282
Üyeler
163,636
Son üye
liv24
Top Bottom