muskA
80+ Silver
Motor elinde gezer artık .Mazda rx8
Motor elinde gezer artık .Mazda rx8
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-tramersiz-bakimli-stock-rx8-1018600094/detay al bunu vututututututu yapaarsınArkadaşlar 300 bin TL sport araba istiyorum. Bir polo buldum 310 bin TL'ye 8k trameri var, sadece sağ arka kapı boyalı onun dışında başka bir şey yok. 90 bin km de sizce alınır mı? ? Yoksa daha iyi birşeyler bulunurmu bu fiyatlara?
1.6 motor olmasını istiyorum ve içinin güzel olmasını isterim. boya olabilir fakat değişen olmucak şekilde.
Model olarak da 2016'nın üstünde olmasını isityorum. Bulduğum polo 2018 1.6 Trendline paket. İçi bu fiyat sekmeninde olan otomobilerdan daha hoş geldi.
ben olsam reno fluence full paket olanı alırdım ama tabıkı daha ıyı arabalar var hayalımdekı araçtır kendısıArkadaşlar 300 bin TL sport araba istiyorum. Bir polo buldum 310 bin TL'ye 8k trameri var, sadece sağ arka kapı boyalı onun dışında başka bir şey yok. 90 bin km de sizce alınır mı? ? Yoksa daha iyi birşeyler bulunurmu bu fiyatlara?
1.6 motor olmasını istiyorum ve içinin güzel olmasını isterim. boya olabilir fakat değişen olmucak şekilde.
Model olarak da 2016'nın üstünde olmasını isityorum. Bulduğum polo 2018 1.6 Trendline paket. İçi bu fiyat sekmeninde olan otomobilerdan daha hoş geldi.
Arkadaşlar 300 bin TL sport araba istiyorum. Bir polo buldum 310 bin TL'ye 8k trameri var, sadece sağ arka kapı boyalı onun dışında başka bir şey yok. 90 bin km de sizce alınır mı? ? Yoksa daha iyi birşeyler bulunurmu bu fiyatlara?