çok fazla ss olur diye almamıştım steamdb den fiyat paylaştım da alayım öyle diyorsanHocam 300 tane 1 TL olan oyunda olabilir , 1 oyun 1000 lirada olabilir. Oyun listesi paylaşsan insanlar paha biçer.
1200 TL fakat alıcı çıkacağını sanmam çünkü genellikle türk piyasası ölücü, yabancı birine çok kolay satarsın ama 100-150 dolara.Arkadaşlar steam hesabımı satmayı düşünüyorum 5 yıllık 307 tane oyun var 53 level sizce ne kadar eder ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
NedenSteam hesabınızı satmayın, değmez.
yabancılara satabileceğim bir site pazar falan var mı?1200 TL fakat alıcı çıkacağını sanmam çünkü genellikle türk piyasası ölücü, yabancı birine çok kolay satarsın ama 100-150 dolara.
Vermiş olduğun paradan çok daha düşüğe satarsın. Belki bir AAA seviyesi oyun alacak kadar, 5 yıllık hesabına yazık.Neden
Arkadaşın demek ki acil paraya ihtiyacı var ondan satıyor.Vermiş olduğun paradan çok daha düşüğe satarsın. Belki bir AAA seviyesi oyun alacak kadar, 5 yıllık hesabına yazık.
Yabancılara satabileceğin elbet siteler falan vardır fakat benim bir bilgim yok o konuda.Neden
Mesaj otomatik birleştirildi:
yabancılara satabileceğim bir site pazar falan var mı?
anladım ama para lazım şuanda ve fazla oyun oynamıyorum son bir yıldır ihtiyacım yok artık anlayacağınızVermiş olduğun paradan çok daha düşüğe satarsın. Belki bir AAA seviyesi oyun alacak kadar, 5 yıllık hesabına yazık.
evet öyle teşekkürlerArkadaşın demek ki acil paraya ihtiyacı var ondan satıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yabancılara satabileceğin elbet siteler falan vardır fakat benim bir bilgim yok o konuda.
Anladımanladım ama para lazım şuanda ve fazla oyun oynamıyorum son bir yıldır ihtiyacım yok artık anlayacağınız
Anladım
Hesabın linkini atabilir misin.