300 tl bandına kadar klavye önerir misiniz

v3ys

80+
Reaksiyon skoru
91
Mekanik olsun ama sesi abartı takır tukur olmasın ve bilek desteği olsun arkadaşlar rampage hyrda r6 rgb düşünüyorum ama o da 100 lira kadar aşıyor beni .

Mekanik olsun ama sesi abartı takır tukur olmasın ve bilek desteği olsun arkadaşlar rampage hyrda r6 RGB düşünüyorum ama o da 100 lira kadar aşıyor beni .

Yok mu artıraaan

MSI Vigor GK20 Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye itopyada 255 TL 300 den indirimli görenler güzelse beğensin msi yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSI Vigor GK20 Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye itopyada 255 TL 300 den indirimli görenler güzelse beğensin msi yani
Sağlam diye biliyorum

Sağlam diye biliyorum
Pek güzel durmuyor direkt mekanik olsa sevinirim sanırım.
Amacaım oyun oynucam bilgisayar mühendisliği işlerinde kullancam ve yazılım yazabilirim.

Pek güzel durmuyor direkt mekanik olsa sevinirim sanırım.
Amacaım oyun oynucam bilgisayar mühendisliği işlerinde kullancam ve yazılım yazabilirim.
İnidirmli sağlam klavye bulunabilir aslında bakıyorum hocam bulursam burdayım

Teşekkür ederim hocam.
Ne demek hocam önemli değil

Teşekkür ederim hocam.
Hocam azıcık aştık ama efsane cumadan fln bulabilirsiniz Gamepower saber rgb olabilir donanım arşivi videosunu çekmişti izleyebilirsiniz

Ne demek hocam önemli değil

Hocam azıcık aştık ama efsane cumadan fln bulabilirsiniz Gamepower saber RGB olabilir donanım arşivi videosunu çekmişti izleyebilirsiniz
350 TL fiyatı

Teşekkür ederim hocam.
Ben videoda çok beğendim hocam ilerde almayı düşünüyorum profesyonel olmadığım için videoda beğenmezsiniz belki diye

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,138
Üyeler
185,032
Son üye
hochoku_
Geri