yusufdemjr
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
300-350 tl bandında rgb ışıklı mekanik klavye önerir misiniz?
trust olmasin hocamRampage KB-R96 Ultimate bulursanız güzel olur. Onun dışında Trust Cada önerebilirim.
Neden? Trust, Cooler Master gibi Hollanda menşeili, uygun fiyata çözümler sunan sağlam bir firmadır.trust olmasin hocam![]()
aslında güvenilir bi firma değil bazı ürünleri güzel ama 300 tl bandında klavye alırken daha güvenilir markalardan almak istiyorumNeden? Trust, Cooler Master gibi Hollanda menşeili, uygun fiyata çözümler sunan sağlam bir firmadır.
switch türü farketmezBaşlığı detaylandır lütfen
trust dın ucuz ürünlerinden kötüleri var trust dın 10tl lik ürünü ile 250tl lik ürünü aynı değildiraslında güvenilir bi firma değil bazı ürünleri güzel ama 300 tl bandında klavye alırken daha güvenilir markalardan almak istiyorum
Trust oldukça güvenilir bir firmadır. Bence aklınızda şüphe olmasın. Zaten Rampage Ultimate bulamaz iseniz Trust alın dedimaslında güvenilir bi firma değil bazı ürünleri güzel ama 300 tl bandında klavye alırken daha güvenilir markalardan almak istiyorum
gxt 890 ı test etmiştim uzun süre yazarken elim yoruldutrust dın ucuz ürünlerinden kötüleri var trust dın 10tl lik ürünü ile 250tl lik ürünü aynı değildir
gampower saber frisby pandora gampower ogre rampage orion trust cada rampage ultimate ve gamepower katana öneririmswitch türü farketmez
bende kullanmışdım hiç elim yorulmadıgxt 890 ı test etmiştim uzun süre yazarken elim yoruldu