A alikcklkk 80+ Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 28 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Durmuş Ali 22 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 clyber yazmış: Bence sinerjiden razer kraken x al 50 TL daha koyup indirimde suan Devamı için tıklayın... görünüşü sanki hemen kırılcakmış gibi benim kafamda biraz büyük önceki kulaklıklarım hep kırıldı ondan korkuyorum yoksa onu alıcaktım
clyber yazmış: Bence sinerjiden razer kraken x al 50 TL daha koyup indirimde suan Devamı için tıklayın... görünüşü sanki hemen kırılcakmış gibi benim kafamda biraz büyük önceki kulaklıklarım hep kırıldı ondan korkuyorum yoksa onu alıcaktım
C clyber 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 254 Dahası Reaksiyon skoru 107 İsim Çağrı Hüseyin Dinç 22 Ocak 2022 #15 alikcklkk yazmış: görünüşü sanki hemen kırılcakmış gibi benim kafamda biraz büyük önceki kulaklıklarım hep kırıldı ondan korkuyorum yoksa onu alıcaktım Devamı için tıklayın... Malzeme kalitesi diğer razer kulaklıklara göre biraz düşük fakat kolay kolay kırılıcağını zannetmiyorum şahsen
alikcklkk yazmış: görünüşü sanki hemen kırılcakmış gibi benim kafamda biraz büyük önceki kulaklıklarım hep kırıldı ondan korkuyorum yoksa onu alıcaktım Devamı için tıklayın... Malzeme kalitesi diğer razer kulaklıklara göre biraz düşük fakat kolay kolay kırılıcağını zannetmiyorum şahsen