300 TL civarında basketbol topu önerisi. 7 numara olursa güzel olur. Alabileceğim en fp top olursa da mutlu olurum.
300 TL civarında basketbol topu önerisi. 7 numara olursa güzel olur. Alabileceğim en fp top olursa da mutlu olurum. Atışlarımı, smaçlarımı, hareketlerimi geliştirmek için alıcam. Profesyonellik amacı yoktur.
Patlamaz diyorlardı buna galiba. O sebeple değişiyorlardır.Bunlar patlayınca yenisiyle değiştiriyorlardı sanırım.Çocuk Basketbol Topu R500 - 7 Numara - Mor Siyah
Çocuk Basketbol Topu R500 - 7 Numara - Mor Siyah null Bu basketbol topu FIBA yönetmeliklerine göre 13 yaş üzeri çocuklar ve erkekler için resmi olan 7 numara boya sahiptir. Köpük kauçuk bileşeni top tutuşun yanı sıra dayanıklılık sağlarwww.decathlon.com.tr
hayırlı olsun hocam güzel topBundan aldım hocam. Farklı bir rengi bi' tık daha ucuzdu.![]()
Nike Everyday Playground 8p Graphıc Deflated 7 No Basketbol Topu N.100.4371.877.07-877 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Nike Everyday Playground 8p Graphıc Deflated 7 No Basketbol Topu N.100.4371.877.07-877 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Merhabalar öncelikle sana > ( Tarmak Resist 500 ) ü önerebilirim fiyati sanırım 230 tl civari gayet uygun birtop dışsaha için çok iyi tutuşuda gayet iyidir kendimde kullanıyorum 4 aydır kullanıyorum hayla sapa sağlam bir top300 TL civarında basketbol topu önerisi. 7 numara olursa güzel olur. Alabileceğim en fp top olursa da mutlu olurum. Atışlarımı, smaçlarımı, hareketlerimi geliştirmek için alıcam. Profesyonellik amacı yoktur.