Neler Yeni

300 tl klavye lazım

ElectriX

80+ Silver
biriktirmek farklı bir mesele de 1 ocaktan beri her türlü çok pahalandı
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki hangisi daha uzun ömürlüdür 1 yıl kullanıp atmak istemem atmam çünkü bir casper klavye vardı bende gri bilek destekli 2008 den beri kullanıyorum arasına tonlarca cips kaçtı bana mısın demedi
aga şuan kulandığım klavye casper k5108

ElectriX

80+ Silver
benimki 2008 yılı bir casperın şeyi kalvyesi her şey dahil b sistem belki bilirsin
ben 2007 doğumluyum .d ama bunu kullanıyom sistem aldım baktım klavye yok komşudan aldım

Aleroxsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Alper Erenn
e
Warlord yerine Corsair HS35 alabilirsin indirimde.
en düşük 350 ye var ama eğer daha iyi bir kulaklık ise almayı düşünebilirim yardımların için çok teşekkür ederim sana alıcağım pc nin linkini atmışmıydım?

ben 2007 doğumluyum .d ama bunu kullanıyom sistem aldım baktım klavye yok komşudan aldım
lgs hayırlı olsun şimdiden sana klavyenin bilek desteği gri mi ve ortasında casper logosu mu var

ElectriX

80+ Silver
e

en düşük 350 ye var ama eğer daha iyi bir kulaklık ise almayı düşünebilirim yardımların için çok teşekkür ederim sana alıcağım PC nin linkini atmışmıydım?

lgs hayırlı olsun şimdiden sana klavyenin bilek desteği gri mi ve ortasında casper logosu mu var
lgsye girdim. ben erken yazıldım klavye casper gri destekli ortada caasper yazılı k5108

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mustafa Deniz Karadeniz
Gamepower Katana kullanıyorum, memnunum.

Shainer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Sha iner
GAMEPOWER warlock alın abi muhteşem ya pişman olma garantili 16 tane tuşu söndü şuan ara sıra kendi kendine tuşlara basıyor
2 seneyi aşkın warlock kullanıuyorum üzerine 2 defa kola 3 defa su 1 defa maden suyu döküldü
üzerinde 1 defa tabak kırıldı
klavyeye nazik davranan biriside değilim
2 defa mebran klavye bozdum warlock tık demedi hala
kimse warlcoka kalitesiz tuşları basmaz bozulur hemen dememli
hala sıkıntısız çalışır durumda gönül rahatlığıyla alabilirsin ama gamepower alıcam diyorsan yeni çıkan modellerinden al
switchleri outemu switch bu switchlere sahip bi klavye bozuluyor dememli BOZULMUYOR KOLAY KOLAY

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,252
Üyeler
159,300
Son üye
zahoaK
Top Bottom