- Konu Sahibi Konu Sahibi
mk110 u alıcağım herhalde kulaklığı warlord mouseyi g102Sanmam ama bekleyip göreceğiz indirimleri.
kulaklık hakkında herhangi bir yorumun var mı?
mk110 u alıcağım herhalde kulaklığı warlord mouseyi g102Sanmam ama bekleyip göreceğiz indirimleri.
Warlord yerine Corsair HS35 alabilirsin indirimde.mk110 u alıcağım herhalde kulaklığı warlord mouseyi g102
kulaklık hakkında herhangi bir yorumun var mı?
aga şuan kulandığım klavye casper k5108biriktirmek farklı bir mesele de 1 ocaktan beri her türlü çok pahalandı
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki hangisi daha uzun ömürlüdür 1 yıl kullanıp atmak istemem atmam çünkü bir casper klavye vardı bende gri bilek destekli 2008 den beri kullanıyorum arasına tonlarca cips kaçtı bana mısın demedi
benimki 2008 yılı bir casperın şeyi kalvyesi her şey dahil b sistem belki bilirsinaga şuan kulandığım klavye casper k5108
ben 2007 doğumluyum .d ama bunu kullanıyom sistem aldım baktım klavye yok komşudan aldımbenimki 2008 yılı bir casperın şeyi kalvyesi her şey dahil b sistem belki bilirsin
en düşük 350 ye var ama eğer daha iyi bir kulaklık ise almayı düşünebilirim yardımların için çok teşekkür ederim sana alıcağım pc nin linkini atmışmıydım?Warlord yerine Corsair HS35 alabilirsin indirimde.
lgs hayırlı olsun şimdiden sana klavyenin bilek desteği gri mi ve ortasında casper logosu mu varben 2007 doğumluyum .d ama bunu kullanıyom sistem aldım baktım klavye yok komşudan aldım
lgsye girdim. ben erken yazıldım klavye casper gri destekli ortada caasper yazılı k5108e
en düşük 350 ye var ama eğer daha iyi bir kulaklık ise almayı düşünebilirim yardımların için çok teşekkür ederim sana alıcağım PC nin linkini atmışmıydım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
lgs hayırlı olsun şimdiden sana klavyenin bilek desteği gri mi ve ortasında casper logosu mu var
2 seneyi aşkın warlock kullanıuyorum üzerine 2 defa kola 3 defa su 1 defa maden suyu döküldüGAMEPOWER warlock alın abi muhteşem ya pişman olma garantili 16 tane tuşu söndü şuan ara sıra kendi kendine tuşlara basıyor