53 Pro'nun mikrofonu da iyi değil, bir arkadaş aldığına pişman oldu. Yani sadece mikrofon için alınmaz.Yansımış bile 290'lık kulaklık 330 olmuş.
Sana aynen @Evil Belief 'ın dediklerini aktarıyorum:
Mikrofona önem veriyorsan : https://www.hepsiburada.com/taotron...-kulaklik-30-saat-muzik-siyah-p-HBV000011B9DL
Mikrofondan öte ses önemli ise : https://www.hepsiburada.com/taotron...lleme-aptx-ipx7-29-saat-muzik-p-HBV00001APKXS
Hocam HB'de 1 2 3 yıldız yorumlarda 25 yorum falan sıkıntı sorun yaşadıklarını mikrofonun iyi olmadığını bluetooth ta sıkıntı olduğunu falan yazmışlar. 300 iyi yorum var. O zaman alınabilir değil mi? Ben de TWS olarak R100 almayı planlıyorum (şimdi değil baya sonra)Anker R100'ü bu ara çok övüyorlar o modele göz atabilirsiniz.
Valla hocam benim Apple dışında TWS'lere güvenim kalmadı, hepsinde ayrı bir sorun. Doğru düzgün QC sürecinden mi geçmiyor yoksa gerçekten pahalı bir teknoloji olduğundan ucuza kaçınca mı sorun çıkıyor bilmiyorum. Bir de eşlenen cihaz çok önemli. Adam gidiyor S3 Mini'yle eşliyor, Bluetooth 4.0 mı neyse artık tarih olmuş, ondan sonra kopma sorunu var diyor ses yetersiz diyor. Yorumlara da güvenilmiyor bu işte. Şimdilik Anker R100 evet alınabilir duruyor, alacağın zamana yenisi kesin çıkar. Ben T13'ü aldığım zaman R100'ün adı bile yoktu, T13'ü aldım R100'ü ilk senden duydum ve keşke R100 alsaydım dedim Çok hızlı model çıkan bir sektör, takip etmek mümkün değil. Bıraktım artık, inşallah sen alacağın zaman en sorunsuzuna denk gelirsin.Hocam HB'de 1 2 3 yıldız yorumlarda 25 yorum falan sıkıntı sorun yaşadıklarını mikrofonun iyi olmadığını bluetooth ta sıkıntı olduğunu falan yazmışlar. 300 iyi yorum var. O zaman alınabilir değil mi? Ben de TWS olarak R100 almayı planlıyorum (şimdi değil baya sonra)
Haylou W1 modeline denk geldim premium görünüyor sence nasıldır @Evil BeliefValla hocam benim Apple dışında TWS'lere güvenim kalmadı, hepsinde ayrı bir sorun. Doğru düzgün QC sürecinden mi geçmiyor yoksa gerçekten pahalı bir teknoloji olduğundan ucuza kaçınca mı sorun çıkıyor bilmiyorum. Bir de eşlenen cihaz çok önemli. Adam gidiyor S3 Mini'yle eşliyor, Bluetooth 4.0 mı neyse artık tarih olmuş, ondan sonra kopma sorunu var diyor ses yetersiz diyor. Yorumlara da güvenilmiyor bu işte. Şimdilik Anker R100 evet alınabilir duruyor, alacağın zamana yenisi kesin çıkar. Ben T13'ü aldığım zaman R100'ün adı bile yoktu, T13'ü aldım R100'ü ilk senden duydum ve keşke R100 alsaydım dedim Çok hızlı model çıkan bir sektör, takip etmek mümkün değil. Bıraktım artık, inşallah sen alacağın zaman en sorunsuzuna denk gelirsin.
Görüntüsü çok güzel ama Enes Özen tizlerinin fazla olduğunu söylemişti. O tür yüksek tiz beni aşırı irrite ettiğinden hiç listeme bile sokmamıştım, siz seviyorsanız alınabilir. Knowles BA sürücü kullanmışlar, senin neyine Knowles kullanmak? Tuning'ini yapabilecek ses mühendisin mi var? Neyse işte Çinlidir ne yapsa yeridir. Karar vermeden önce Scarbir.com'da incelemesi varsa mutlaka onu da okuyun.Haylou W1 modeline denk geldim premium görünüyor sence nasıldır @Evil Belief