Neler Yeni

✂️ 300 TL'YE KUAFÖR ÖNERİSİ ✂️

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bütçe
300
İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum güzel kaliteli anatomik saç kesebilen kuaför arıyorum sizin bizzat gidip deneyimlediginiz kuaför var mı 300tl verebilirim sıkıntı yok yorumlarınızı merak ediyorum teşekkür ederim şimdiden 😊

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
ragnar oğlu tarkan
cidden adam akıllı kesen berber yok *benim deneyimlediklerim arasında* hep bir orantısızlık oluyor saçın bir yerlerinde saçma saçma kıllar kalıyor bir taraf bir tarafa uymuyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
A
cidden adam akıllı kesen berber yok *benim deneyimlediklerim arasında* hep bir orantısızlık oluyor saçın bir yerlerinde saçma saçma kıllar kalıyor bir taraf bir tarafa uymuyor
Ayn öyle artık yaşadığım ilçeden çıktım başka ilçelerde arıyorum aslında bakırköy de var ama fiyatıni merak ediyorum 😅

Critaes

80+ Bronze
A
Ayn öyle artık yaşadığım ilçeden çıktım başka ilçelerde arıyorum aslında bakırköy de var ama fiyatıni merak ediyorum 😅
Valla hocam bir başka oluyor güzel kuaför bulunca, bizim burda var pahalı da değil 100tl saç kesimi, butik küçük bir yer. İlk defa abi istediğim model yok kafana göre yap dedim. Üstleri diğerleri gibi uzun kalsın diyince 3 e vurmuyor, baya orantılı bırakıyor. Güzel bir deneyim umarım bulursun sende :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Valla hocam bir başka oluyor güzel kuaför bulunca, bizim burda var pahalı da değil 100tl saç kesimi, butik küçük bir yer. İlk defa abi istediğim model yok kafana göre yap dedim. Üstleri diğerleri gibi uzun kalsın diyince 3 e vurmuyor, baya orantılı bırakıyor. Güzel bir deneyim umarım bulursun sende :D
100 TL nedir ben şimdi 100 veriyorum 300 e razıyım yeter ki adam gibi kat kesim anatomik kessin yeter saç çok önemli ya kuaför içine etti az kısalt dedim hiç beğenmedim aslında bana uzun yakışıyor da sıcak diye al dedim demez olaydım 😄

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
fiyat performans berber KJHASFJKSA

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
ragnar oğlu tarkan
gittim 60 TL'ye kestim fiyata şaşırdım normalde 100 kesiyordum bir kaç hatası var ama yapıcak bir şey yok bunları *esnafları böyle kabullenicez

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII
İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum güzel kaliteli anatomik saç kesebilen kuaför arıyorum sizin bizzat gidip deneyimlediginiz kuaför var mı 300tl verebilirim sıkıntı yok yorumlarınızı merak ediyorum teşekkür ederim şimdiden 😊
İstanbul'da millete ekstra maaş verilmeli bence ne kadar pahalı her şey. Adana'da babamla kendim gidiyorum butik yer toplam 50TL.

Kara*

80+ Silver
Bayan kuaförü varsa gitsene, en azından mahalle berberinden daha tecrübeliler. İstediğin şekili anlarlar oradan ağda ıvır zıvır derken yıllık bakıma girersin. :giggle:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bayan kuaförü varsa gitsene, en azından mahalle berberinden daha tecrübeliler. İstediğin şekili anlarlar oradan ağda ıvır zıvır derken yıllık bakıma girersin. :giggle:
Ben bakımımi yaptırıyorum Zaten knka ondan yana sıkıntı yok kuaför sıkıntılı onu da bulucam inşallah saç erkeğin makyajıdir çok önemli bakalım bakırköy de bir yer var Instagram da gördüm oraya gidicem sanırım

Berkarda

80+ Silver
Ben bakımımi yaptırıyorum Zaten knka ondan yana sıkıntı yok kuaför sıkıntılı onu da bulucam inşallah saç erkeğin makyajıdir çok önemli bakalım bakırköy de bir yer var Instagram da gördüm oraya gidicem sanırım
kadın kuaförüne erkeğin gidip bakım yapması normal mi

Top Bottom