3200yüze dolar 6.59 ken ryzane 3 3200u mx230 lu bir laptop bulmuştum yayından kaldırılmışben 3 sene önce lenovo nun bir leptopunu aldım hala kullanıyorum fakat şu an bu dolar kurunda bulman zor
bende şuanki dolar kuruyla 4500 tllik laptop var csgo 120fps pubg lite 70 fps alıyor sen şuan 3.5 bine laptop alırsan mario oynarsın anca ve laptopa sürekli drop girer.sıfır olmak şartıyla PUBG lite csgo minecraft zula oyunlarını kaldıacak laptop arıyorum
karar senin ama 3.5 bine masaüstü oynatır ama o oyunlarıbende şuanki dolar kuruyla 4500 tllik laptop var csgo 120fps PUBG lite 70 fps alıyor sen şuan 3.5 bine laptop alırsan mario oynarsın anca ve laptopa sürekli drop girer.
bende şuanki dolar kuruyla 4500 tllik laptop var csgo 120fps PUBG lite 70 fps alıyor sen şuan 3.5 bine laptop alırsan mario oynarsın anca ve laptopa sürekli drop girer.
Mesaj otomatik birleştirildi:
karar senin ama 3.5 bine masaüstü oynatır ama o oyunları
1. 3500 TL'ye laptop olarak r3 3200u var bu işlemcinin on board ekran kartıya csgo oyniyabiliyorsun oyuzden sengibi boş yapacak varsa önermeyinbende şuanki dolar kuruyla 4500 tllik laptop var csgo 120fps PUBG lite 70 fps alıyor sen şuan 3.5 bine laptop alırsan mario oynarsın anca ve laptopa sürekli drop girer.
Mesaj otomatik birleştirildi:
karar senin ama 3.5 bine masaüstü oynatır ama o oyunları