Sinek kaydı için.Merhaba başlıkta belirttiğim büttçe aralığında sakalı sinekkaydı alabilecek aynı zamanda vücut kıllarınıda alabilecek bi makine arıyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
sakal traşı için önerdiğin makineyi veya bir benzerini daha önce denedim fakat sanırım sakalım sık olduğundan sakallarımı çekiyor ve can acıtıyor ayrıca maalesef çokda iyi almadı benim sakallarımıSinek kaydı için.
Vütut için. 758 modelini bizzat kullanıyorum 3 yıldır. Herhangi bir sorun çıkaracak ürün değil ikiside. Yerinde olsam bu paraya kapatırdım olayı.Powertec TR 758 Profesyonel Tıraş Makinesi Sakal Saç Ense için Fiyatı - Trendyol
Powertec TR-758 Profesyonel Sakal Ense Tıraş Çizim Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Birde mesleğimden dolayı ikisinide yapabilecek bir makineye ihtiyacım var maalesef çok fazla yerim olmuyorsakal traşı için önerdiğin makineyi veya bir benzerini daha önce denedim fakat sanırım sakalım sık olduğundan sakallarımı çekiyor ve can acıtıyor ayrıca maalesef çokda iyi almadı benim sakallarımı
Silindir olan sorun çıkarmayacaktır hocam. Günlük oluyorsanız. Ama benim sakalda sert aslında düzenli yağlamada sorun yaşamadım.sakal traşı için önerdiğin makineyi veya bir benzerini daha önce denedim fakat sanırım sakalım sık olduğundan sakallarımı çekiyor ve can acıtıyor ayrıca maalesef çokda iyi almadı benim sakallarımı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde mesleğimden dolayı ikisinide yapabilecek bir makineye ihtiyacım var maalesef çok fazla yerim olmuyor
günlük oluyorum evet sinekkaydı aldığı konusunda eminmisiniz hocam aksi halde benim için çöp olur aletSilindir olan sorun çıkarmayacaktır hocam. Günlük oluyorsanız. Ama benim sakalda sert aslında düzenli yağlamada sorun yaşamadım.
Hocam silindir kafa ürünler sıfır keser, ama 758 gibi ürünler ise 0,1-0,2mm aralığı kadar keser. Attığım silindir kafa işinizi görür.günlük oluyorum evet sinekkaydı aldığı konusunda eminmisiniz hocam aksi halde benim için çöp olur alet