Ayrıca şu monitöre de bakabilirsiniz konusu açılmış şimdi gördüm ancak modeli aratıp alınır mı? yazdığınızda karşınıza çıkan forumlardan baktığınızda biraz sorunları olduğunu yazmışlar
https://app.hb.biz/BDET3a2MsOmM Kesinlikle kaçırmayın naysla 4174₺ oluyor
forum.donanimarsivi.com
Bir konuda kullanan biri çok iyi derken bir başka konuda gene kullanan bir kullanıcı ;
"Kullanıyorum. Srgb modu hariç renk gamutunda ciddi sapma var. Youtube yabancı inceleme videolarını izlerseniz görürsünüz. Bana göre fiyatının monitörü değil."
Gibisinden bir yorum yapmış. Tabi monitörlerde 1000'de 2 veya 1000'de 3 oranında sorunlu modeller çıkma ihtimali doğal bişey. Yani bu önerdiğim Lenovo'da da veya bu Aoc'da da sorun yaşamak veya yaşamamak tamamen şans işi.
Hatta arkadaşımla AOC'un bir monitörünü almıştık aynı siteden 1 ay arayla arkadaşımın monitöründe ghosting gibi sorunlar çıktı ancak benim kullandığım taş gibi. Biraz şans işi olmakla beraber Lenovo veya bu linkte bahsedilen AOC modeline de bakabilirsiniz. Ama gene de Lenovo daha iy gibi duruyor en azından sorun yaşayan birini görmedim gezdiğim baktığım yerlerde
hocam gerek HZ yüksekliği (165 ancak 180'e overclock atabiliyorsunuz) gerek IPS panel olması gerek pivot olması gerekse de 0.5ms GTG 1ms MPRT olması yüzünden Lenovo'yu tercih ederdim şuan bu fiyata alınabilecek en iyi seçenekler arasında 2-3 monitörden biri gibi duruyor.
Ayrıca baktığım bir iki yerde de bilinen bir sorunu olmadığını, oldukça f/p bir monitör olduğunu söylemişler.