Konu açıldıktan 10 dakika sonra gördüm, Sword ve Havit'in stoğu var gözükmesine rağmen siparişi onaylamadılar
arkadaşın yukarıda attığı S-Link kulaklık...
Küçük bir yayıncı olarak sana tavsiyelerimi vereyim.
bulabiliyorsan 1080p 60fps bir kamera, bulamıyorsan 1080p 30fps bir webcam işini görecektir. Marka...
Monitör bilgisayar sistemindeki en şans parçadır bana kalırsa. En sorunsuz monitörü de alsanız monitörde ghosting, ölü piksel yada farklı panel arızası...
Çevremde farklı marka kullanana denk gelmedim genelde herkes Hawk kullanıyor, beni de tasarımı vs olsun biraz çekiyor açıkcası. Diğer markalara soğuk...
W60'ın limited tek modeli BBL modeli o da daha gelmeyecek. Zamanında 75 BBL olanını alamadığım için şimdi biraz pişmanım o zamanlar keşke bir şekilde...
Adam tesisat kurmuş usta..
e pek bir indirim yokmuş boşuna heveslenmişim. 8-9 bandına inse bi şekil düşünebilirdim.. Teşekkürler
Ya bence 7-8 bile bir...
Mad 60'da üzecek bir klavye değil bence.
Zaten özellikleri çok benzer. Bence ikisi arasında kaldıysanız hoşunuza gideni alın. İleride switchleri ömrünü...
Arkadaşlar Hawk Fame Amethyst varmış gaming gecesinde. Şuanda incehesapta 11.600TL gibi bir fiyata satılıyor. Daha önce gaming gecesinde bu koltuk çıktıysa...
W60 bence daha iyi bir seçenek olur o bütçede.
Gıcırdama sorununu ilk defa gördüm. Kasa mı gıcırdıyormuş? Yani pc başında otururken sıkıntıdan klavyeyi...
DRAMALORD : rpgye çeviriyor oyunu, NPC'ler ile sohbet edebiliyorsun, güven ve aşk ilerletebiliyorsun, her karakterin farklı tarz sevdiği şeyler var onları...
Sıfır fiyatları bayadır takip etmiyorum fiyat gerçekten iyi mi kötü mü bilmiyorum ona göre yorum yapacağım gene de bugün 90K dediğimiz fiyat hiçte az bir...