Wraith kendi ürünlerine zam getirmemiş. Aklımda kalan bütün ürünlerin fiyatı aynı. Gözden kaçıp değişen varsa da çok uçmamış gözüme batan bir zam olmadı...
QCK'ya para vermenizi asla tavsiye etmem. QCK+ modelini 3 sene kadar kullandım. İlk 1 seneden sonra ürünün rengi griye dönüyor. Hayır kir değil, bildiğiniz...
Şuanda sinerjide stoğu bitmiş ancak farklı sitelerden bir tık daha pahalıya bulunuyor ve gene de arkadaşların ve senin almak istediğin, önerdiğin sıvı...
O halde süper. Ben 100'lük paket kullanıyorum, 100/5 veriyordu 5'i 20'ye upgrade etmek için 20 veya 40TL gibi bir ücret talep etmişlerdi.
Eski evimizde...
CosmoGO'da pek işe yarar izlemeye değer bir şey bulamadım ben açıkcası. Evde TV kullanımı varsa Sinema kanalları oldukça iş görüyor. Upload'ı 5 olarak...
Fashcolle globe pro modelini 2. elden o fiyatlara bulabilirsiniz diye düşünüyorum sıfırı 5800 TL zaten, Ayak uzatma, bel çarkı, bel desteğinde hafif...
hocam doktor sadece evde ve araba sürerken takın tak çıkar yapmak büyümesini engellemez veya dahada büyümesine sebep olmaz dediler normal görüyorsan eğer...
Optisyen mezunu ayağınıza geldi efenim. Biraz bilgi fışkırtayım sonra gideyim.
Astigmat göz merceğinizdeki eğrilik sebebiyle ışığın retinaya eşit şekilde...
850W yeterli mi diye sorduğunuza göre mahalle falan beslenecek herhalde? Sisteminizi ve bütçenizi yazarsanız dah iyi ve hızlı öneri yapabilirler.
Ayrıca...
Asus un cogu ürünü böyle ilk defa olan bişey değil bir cok ürüne bunu yapıyorlar modem mouse monitör anakart bunlara defalarsa şahit olduk asla tavsiye...
Aslında yanlış bilgilendirme falan yok. 1 Ölü pikselli bir monitörü garanti kapsamına sokmanız için rezil rüsva olacaksınız. Bu da işi zorlaştırıyor...