hocam doktor sadece evde ve araba sürerken takın tak çıkar yapmak büyümesini engellemez veya dahada büyümesine sebep olmaz dediler normal görüyorsan eğer...
Optisyen mezunu ayağınıza geldi efenim. Biraz bilgi fışkırtayım sonra gideyim.
Astigmat göz merceğinizdeki eğrilik sebebiyle ışığın retinaya eşit şekilde...
850W yeterli mi diye sorduğunuza göre mahalle falan beslenecek herhalde? Sisteminizi ve bütçenizi yazarsanız dah iyi ve hızlı öneri yapabilirler.
Ayrıca...
Asus un cogu ürünü böyle ilk defa olan bişey değil bir cok ürüne bunu yapıyorlar modem mouse monitör anakart bunlara defalarsa şahit olduk asla tavsiye...
Aslında yanlış bilgilendirme falan yok. 1 Ölü pikselli bir monitörü garanti kapsamına sokmanız için rezil rüsva olacaksınız. Bu da işi zorlaştırıyor...
Bunun doğru bir tarafı yok.
1782835575
3 tane model değiştim 3.Ünde de yeşil piksel çıktı en son kabullendim zaten gözükmüyor hatta bu konuyu görünce...
Ezbere konuşmak doğru olmaz diye düşünüyorum.
Panelde 3-4 adet yatay ya da dikey çizgi çıktı diye zamanla %100 artacak diye bir durum yok.
Aynı şekilde 1...
Asustan beklememezlik bir durum yok aslında. 1 Ölü piksel zaten garanti kapsamına girmiyor 3-4 adet ve sonrasında ancak işleme koyuyorlar. Neredeyse tüm...
Bütçeyi biraz artırıp M1 işlemcili bir Macbook alırsanız işinizi çok uzun süre görecektir. Amacınız sadece film izlemek veya ders dinlemek gibi basit...
Konu açıldıktan 10 dakika sonra gördüm, Sword ve Havit'in stoğu var gözükmesine rağmen siparişi onaylamadılar
arkadaşın yukarıda attığı S-Link kulaklık...
Küçük bir yayıncı olarak sana tavsiyelerimi vereyim.
bulabiliyorsan 1080p 60fps bir kamera, bulamıyorsan 1080p 30fps bir webcam işini görecektir. Marka...