atx2.31 ps402- kodu yazıyorsa muhtemelen ufak bir tablo da vardır bence. Etiket dediği marka veya modele dair bir etiketten bahsettiğini düşünüyorum ben...
Yakın tarihli PSU'ların bazılarında yok ama genel olarak çoğu PSU'nun bir kenarında bazı rakamların olduğu bir tablo bulunur örnekte attığım gibi ;(spoilerı...
Outemu White Jade Switch kullanıyor bence bu bütçede gayet iyi bir seçenek. Dilerseniz ürünün fiyatını ve kullandığı switchi dilediğiniz yapay zekaya sorup...
bir kişinin lafına bakarak üründen vazgeçiyorsanız en iyisi siz hiç almayın.
Howl 75 dediğiniz klavye manyetik switchlere sahip. AulaF75 ise mekanik...
Ben almazdım. Para vermeye değeceğini sanmıyorum. CS artık tamamen bir zaman kaybı. Haftalık 10 centlik bir skin 0.50-1 dolarlık kasa düşürüp parasını...
Buna verebileceğim en iyi cevap benim için tartışmasız Balatro.
joker kartlarının ne işe yaradıklarını anlayacak kadar ingilizce biliyorsanız oyunun...
Hem mouse hem klavye ayrı şekilde yazdığınız için her ikisi için 2000TL bütçeniz var sandım. Benim hatam kusura bakmayın 😅
bence ikisi de müthiş acil...
Klavye için bütçeyi bir tık daha artırabilirseniz Wraith W60 veya Ulugames Howl 75 önerebilirim ben. wraith W75 kullanıyorum ve aşırı memnun olduğumu...
Ne demek şimdiden hayırlı olsun. Koltuk hakkında merak ettiğin ekstra bir şey varsa sorabilirsin. Arkadaşın dediği gibi biraz orta sertlikte bir oturma...
Elbette fiyat bandı azımsanamayacak kadar iyi olunca çok fazla seçenek oluyor ancak koltuk özelinde söyleyebilirim ki bembeyaz bir setup da dizseniz fildişi...