Sıfır fiyatları bayadır takip etmiyorum fiyat gerçekten iyi mi kötü mü bilmiyorum ona göre yorum yapacağım gene de bugün 90K dediğimiz fiyat hiçte az bir...
Kafamdaki düşüncelere göre herhangi bir evrende global fiyatlar normale dönse bile TR'de o kadar fazla düşüş yaşayacağını sanmıyorum. Ram için 2. el...
yazdığın tüm oyunlar içinde en weak kalan oyun zaten 3. oyun. Neden var neden yapıldı yapılmasa daha iyi olurmuydu asla anlamadığım saçma bir oyun. Zaten...
Biohazard ve Village zaten başka bir evreni anlatıyor, 7 ve 8 ayrı bir oyun bunun sıralaması 7 ardından 8 şeklinde.
3 İse farklı bir yapıda. Leon'un...
Yazdığınız gibi Havit'in mikrofonları işinizi görecektir diye düşünüyorum. GK50 yeterlidir ancak bir üst modeli falan da var GK65, GK61 gibi gibi.. youtube...
From
The haunting of hill house
Them (sadece ilk sezon)
Scream
The Outsider
IT - Welcome to Derry
American Horror Story
Penny Dreadful
Sahipli
hepsi dizi
Oooo enstitü ve yabancı kitaplarını severim hepsini okumadım ama okumak istiyorum önerileriniz var mı?
O kitabının ciltli halini çok almak istiyorum ama...
bir dönemler (birkaç sene önce) usulü stickerların satış fiyatının %10'u kadar üstüne koyar diyorlardı. Sonradan bu usül değişmiş midir bilmiyorum.
5...
Usta ben pek anlamam ama derin araştırmalarım ardından 5 farklı AI ile bu konuyu en ince detayına kadar konuştuktan sonra galiba kız bu diziyi seviyor ve...