Neler Yeni

3000-3500TL arası telefon

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Merhabalar. Realme C21 cihazımı o zamanın fiyatıyla 1600TL ye almıştım f/p olarak mükemmel bir telefondu. Halada öyle fakat sonuçta 2000 lira bandında bir telefon yani instagramda gezerken twitterda gezerken o akıcılığı hissetmek istiyorum. Bunun içinde daha iyi bir telefona geçmem gerek. Elimdeki cihazı 1900-2000 civarına satıp para biriktirip yeni cihaz almak istiyorum. Özellikleri fiyatına göre en maksimum seviyede olan, kasma donma yaşamayacağım en ama en çok f/p olan telefon önerilerine açığım şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.

Kontfire

80+ Silver
Merhabalar. Realme C21 cihazımı o zamanın fiyatıyla 1600TL ye almıştım f/p olarak mükemmel bir telefondu. Halada öyle fakat sonuçta 2000 lira bandında bir telefon yani instagramda gezerken twitterda gezerken o akıcılığı hissetmek istiyorum. Bunun içinde daha iyi bir telefona geçmem gerek. Elimdeki cihazı 1900-2000 civarına satıp para biriktirip yeni cihaz almak istiyorum. Özellikleri fiyatına göre en maksimum seviyede olan, kasma donma yaşamayacağım en ama en çok f/p olan telefon önerilerine açığım şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.
İkinci el olursa ve de akıcılık istiyorsan İphone a yönelebilirsin hocam. Android cihazlar amiral gemisi olmadıkça o akıcılığı veremiyor maalesef.

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkinci el olursa ve de akıcılık istiyorsan İphone a yönelebilirsin hocam. Android cihazlar amiral gemisi olmadıkça o akıcılığı veremiyor maalesef.
Hocam ikinci elde 3500 liraya iphone 8 zor bulunuyor ya 😥

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Doğukan

Kontfire

80+ Silver
8 yerine android düzgün telefonlar var yakın çevremde aslında.
3-3.5 bin TL bandındaki androidler illaki ios kadar akıcı olmaz bence hocam. Arkadaş da insta twitter gezerken akıcı olsun istiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şahsen bende Redmi note 9 pro var, güncel fiyatını bilmiyorum ama ios kadar akıcı değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: buba

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Instagram