Eren Eser
80+ Bronze
Dahası
bilmiyorum ama daha tanıtılmadı diye biliyorumTahmini ne zaman satışa sunulcak
bilmiyorum ama daha tanıtılmadı diye biliyorumTahmini ne zaman satışa sunulcak
3060 bekleyin hocam değecektir.Ekran kartından hiç anlamam şuan rx570 4gb var PUBG mobile da kasıyor optimizasyon sorunu var biliyorum. Ekran kartımı bu yüzden değiştirmek istiyorum daha önceden tavsiyeleriniz ile işlemci almıştım sıra ekran kartında önerilerinizi bekliyorum.
Birde 3080 gelince diğer ekran kartlarında fiyat düşmesi olur mu?
kanka bir zahmet değiş zaten işlemci süper lig ekran kartı süper toto süper lig 3060ı bekleEkran kartından hiç anlamam şuan rx570 4gb var PUBG mobile da kasıyor optimizasyon sorunu var biliyorum. Ekran kartımı bu yüzden değiştirmek istiyorum daha önceden tavsiyeleriniz ile işlemci almıştım sıra ekran kartında önerilerinizi bekliyorum.
Geçen çözmüştük sorunu, kral adamsın demiştin.Ekran kartından hiç anlamam şuan rx570 4gb var PUBG mobile da kasıyor optimizasyon sorunu var biliyorum. Ekran kartımı bu yüzden değiştirmek istiyorum daha önceden tavsiyeleriniz ile işlemci almıştım sıra ekran kartında önerilerinizi bekliyorum.
Pubg mobile tam kanser oyun. Video çektiğim için kasıyor aslında o yüzden güçlü ekran kartı şart. 144hz monitör de aldığımda muhtemelen 90fps alırım sözde öyle diyorlar. Optimizasyon sorunu vs düzeldi diyorlar da hikaye bunlarGeçen çözmüştük sorunu, kral adamsın demiştin.
PUBG Mobile sorunun çözülmedi mi?
Şuanlık sadece telefona 90 FPS desteği geldi, emülatörde şuanlık en yüksek 60.PUBG mobile tam kanser oyun. Video çektiğim için kasıyor aslında o yüzden güçlü ekran kartı şart. 144hz monitör de aldığımda muhtemelen 90fps alırım sözde öyle diyorlar. Optimizasyon sorunu vs düzeldi diyorlar da hikaye bunlar
Dayanırsın dayanırsın :dR5 3600
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla dayanabilir miyim bilmiyorum