3000-4000 TL Airfryer önerisi lazım

şahin doğan

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
12,430
Temel amacım sadece tavuk göğüsü pişirmek, eğer oluyorsa pilavda yapacağım. Bütçe 3000-4000, 3 kuruş fazla olsun iyi olsun derseniz farklı bütçede de atabilirsiniz. Genelde tek kullanacağım ama aile boyu bir şey önerirseniz daha iyi olur.

Temel amacım sadece tavuk göğüsü pişirmek, eğer oluyorsa pilavda yapacağım. Bütçe 3000-4000, 3 kuruş fazla olsun iyi olsun derseniz farklı bütçede de atabilirsiniz. Genelde tek kullanacağım ama aile boyu bir şey önerirseniz daha iyi olur.
Cosori al diyecektim ama Ağustos ayında 1000 liraya aldığım airfyer 7000 olmuş 😳😳😳😳.

Çok kuru olmaz mı yav airfryerda tavuk göğsü:/

Çok kuru olmaz mı yav airfryerda tavuk göğsü:/
Hiçbir bilgim yok hocam. Yoğurtla vs ıslatırım ben :d
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cosori al diyecektim ama Ağustos ayında 1000 liraya aldığım airfyer 7000 olmuş 😳😳😳😳.

Pahalı gelmedi ama gereksiz gibi geldi :D

Yağlısıda yağsızıda gayet güzel oluyor tavuk pilav yapıyorum ben. Biraz zararlı diyorlar benim çokta umrumda degil.

Yani 1000 liraya aldığım için sağlıklı yorum yapamıyorum jsjsjsjsjsjs.
Bence 1000 liraya okey ama 7k vermem.

Yağlısıda yağsızıda gayet güzel oluyor tavuk pilav yapıyorum ben. Biraz zararlı diyorlar benim çokta umrumda degil.
Şurada kullanacağım max 3-4 ay gibi bir süredir herhalde. 95'den 78 kiloya düştüm, 70'e kadar bana yoldaşlık yapsa yeter. O yüzden pek iyi bir şey aramıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,220
Üyeler
192,650
Son üye
hktnkcgl
Geri