Flowy*
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 532
- İsim
- Ahmet Emir
- İlgilendiği Kategoriler
- Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
ÖNCEDEN NOT!! : Merhabalar Değerli Dostlarım , Telefon önerimiz vardır , edindiğim bilgilere göre davranacağım yani bu rehber tamamen benim öznel yargılarımla oluşturulmuştur . Dolar kurumuz şuanlık ;
1 ) ** Samsung Galaxy a21s 64 gb/4 GB ** Fiyat ; 2799
Ekran; 6,5 inç Ekran boyutu , 60 HZ , 270 PPI
Kamera; kamera kısmımız 48 mp kameradır fiyat segmentindeki en iyi telefonlar arasına giren cihazdır
Batarya; Batarya Kısmımızda 5000 mAh Pilimiz bulunuyor
İşlemci; Exynos 850 2.0 ghz
Tasarım ;Beyaz,Mavi,Siyah Seçeneklerimiz
Ağırlık; 192 gram [ Psikolojik sınırının altında ]
Telefon hakkında benim düşüncelerim ; Telefonumuz yazılımı gerçekten stabil , oyun için değil sosyal medyacılar için kullanılması daha makul bir cihazımızdır .
2 ) ** Poco x3 Pro 128 gb/6 GB** 3500 TL
Ekran ; 6,67 inç olup 120 hz ekran vardır ancak IPS LCD panele sahiptir [ fiyat segmentinin en babası ]
Kamera ; 48 mp olup kamera tarafında iddialı değildir maalesef
Batarya ; 5160 mAh Pile sahiptir [ Mükemmel ancak IPS LCD oldugu için pili 6-7 saat gibi idare eder ]
işlemci ; snapdragon 860 İşlemciye sahip olup fiyat segmentindeki en iyi işlemciye sahiptir [ Bubbamız yaa! ]
tasarım ; Tasarım anlamında mükemmel değil bana göre .
ağırlık ; 215 gram [ Çok ağır ve psikolojiyi bozabilecek telefonlardan ]
düşüncem; Oyuncular için oluşturulmuş telefondur . 12-16 yaş için tasarlanmış olmakla beraber en iyi oyuncu telefonu [ Fiyat segmentindeki]
3 ) ** Samsung Galaxy A52 128 gb/8 gb ** 4200 tl
a
Ekran ; 6,5 inç olup 90 hz super amolede sahip telefondur
Kamera ; 64 mp ancak çok iyi çekiyor [ MP GÖRE YORUM YAPMAYINIZ DİYAFRAMI DA ÖNEMLİDİR !! ]
Batarya ; 4500 mAh [ ANCAK SUPER AMOLED PANELINE SAHIP OLDUGU IÇIN PIL KULLANIMI AZ OLACAKTIR ]
işlemci ; Snapdragon 720g [ bıktım bunu görmekten ancak iyi işlemci yani yüksek ayarlarda pubg maalesef zor ]
tasarım ; Tasarımı çok hoşuma gitti ancak herkeste oldugu için bıktım artık
ağırlık ; 189 gram [ Güzel ağırlık ]
telefon hakkında düşüncem ; Gerçekten çok iyi olup iyi çeken telefondur , oyuncu değilseniz sizin için iyi telefon olacaktır
4 ) ** POCO X3 GT 128 gb/8 gb ** 4450 TL
Ekran ; 6,67 inç , 120 hz olup IPS LCD paneldir [ PANELI kötü biraz ]
Kamera ; Note 10 pro kamerasıyla neredeyse aynı gibidir yani 64 mp
Batarya ; 5000 mAh olup 67w hızlı şarjı vardır
işlemci ; MediaTek Dimensty 1100 [ Çok güçlü bir işlemci ancak kısıtlandığı için performansını gösteremiyor ]
tasarım ; Tasarım anlamında en beğendiğim telefondur , kamera çıkıntısı kötü olsada iyi
düşüncem ; oyun ve batarya anlamında güçlü telefondur , ancak işlemciyi kıstıkları için biraz kötü tools ile düzeltebilirisiniz
5 ) ** Samsung S20 FE 128 GB/6 GB ** 5150 TL
Ekran ; 6,5 inç olup 120 hz super amoleddir [ favorim yaa ]
Kamera ; Kamera anlamında Çok iyidir , hatta çekim yaparken fln yüzünüze biraz makyaj yapar ancak çok iyi yapmışlar
Batarya ; 4500 mAh [ Super amoled ile süper yavaş pil tüketimi ]
işlemci ; Snapdragon 865 [ oyun anlamında pubg de en yüksek ayarların bir düşüğünü oynarsınız rahat , çok iyi işlemcidir ]
Tasarım ; en güzel rengi kırmızı bana göre çünkü renk doygunlugu anlamında arkasında fazla iz bırakmıyor
Ağırlık ; 190 gram [ Bana çok fazla gelmez ancak 10 yaş altı çocuklar için sıkıntı çıkarabilecek telefonlardandır ]
6 ) ** burayı size bırakıyorum yazın bakalım buda size sorum olsun ** [ ancak bu kısım 7000 TL'ye kadar ]
son ; uğraştım çok , fikirlerinizi yorumlarda bekliyorum iyi günler dilerim : )
1 ) ** Samsung Galaxy a21s 64 gb/4 GB ** Fiyat ; 2799
Ekran; 6,5 inç Ekran boyutu , 60 HZ , 270 PPI
Kamera; kamera kısmımız 48 mp kameradır fiyat segmentindeki en iyi telefonlar arasına giren cihazdır
Batarya; Batarya Kısmımızda 5000 mAh Pilimiz bulunuyor
İşlemci; Exynos 850 2.0 ghz
Tasarım ;Beyaz,Mavi,Siyah Seçeneklerimiz
Ağırlık; 192 gram [ Psikolojik sınırının altında ]
Telefon hakkında benim düşüncelerim ; Telefonumuz yazılımı gerçekten stabil , oyun için değil sosyal medyacılar için kullanılması daha makul bir cihazımızdır .
2 ) ** Poco x3 Pro 128 gb/6 GB** 3500 TL
Ekran ; 6,67 inç olup 120 hz ekran vardır ancak IPS LCD panele sahiptir [ fiyat segmentinin en babası ]
Kamera ; 48 mp olup kamera tarafında iddialı değildir maalesef
Batarya ; 5160 mAh Pile sahiptir [ Mükemmel ancak IPS LCD oldugu için pili 6-7 saat gibi idare eder ]
işlemci ; snapdragon 860 İşlemciye sahip olup fiyat segmentindeki en iyi işlemciye sahiptir [ Bubbamız yaa! ]
tasarım ; Tasarım anlamında mükemmel değil bana göre .
ağırlık ; 215 gram [ Çok ağır ve psikolojiyi bozabilecek telefonlardan ]
düşüncem; Oyuncular için oluşturulmuş telefondur . 12-16 yaş için tasarlanmış olmakla beraber en iyi oyuncu telefonu [ Fiyat segmentindeki]
3 ) ** Samsung Galaxy A52 128 gb/8 gb ** 4200 tl
a
Ekran ; 6,5 inç olup 90 hz super amolede sahip telefondur
Kamera ; 64 mp ancak çok iyi çekiyor [ MP GÖRE YORUM YAPMAYINIZ DİYAFRAMI DA ÖNEMLİDİR !! ]
Batarya ; 4500 mAh [ ANCAK SUPER AMOLED PANELINE SAHIP OLDUGU IÇIN PIL KULLANIMI AZ OLACAKTIR ]
işlemci ; Snapdragon 720g [ bıktım bunu görmekten ancak iyi işlemci yani yüksek ayarlarda pubg maalesef zor ]
tasarım ; Tasarımı çok hoşuma gitti ancak herkeste oldugu için bıktım artık
ağırlık ; 189 gram [ Güzel ağırlık ]
telefon hakkında düşüncem ; Gerçekten çok iyi olup iyi çeken telefondur , oyuncu değilseniz sizin için iyi telefon olacaktır
4 ) ** POCO X3 GT 128 gb/8 gb ** 4450 TL
Ekran ; 6,67 inç , 120 hz olup IPS LCD paneldir [ PANELI kötü biraz ]
Kamera ; Note 10 pro kamerasıyla neredeyse aynı gibidir yani 64 mp
Batarya ; 5000 mAh olup 67w hızlı şarjı vardır
işlemci ; MediaTek Dimensty 1100 [ Çok güçlü bir işlemci ancak kısıtlandığı için performansını gösteremiyor ]
tasarım ; Tasarım anlamında en beğendiğim telefondur , kamera çıkıntısı kötü olsada iyi
düşüncem ; oyun ve batarya anlamında güçlü telefondur , ancak işlemciyi kıstıkları için biraz kötü tools ile düzeltebilirisiniz
5 ) ** Samsung S20 FE 128 GB/6 GB ** 5150 TL
Ekran ; 6,5 inç olup 120 hz super amoleddir [ favorim yaa ]
Kamera ; Kamera anlamında Çok iyidir , hatta çekim yaparken fln yüzünüze biraz makyaj yapar ancak çok iyi yapmışlar
Batarya ; 4500 mAh [ Super amoled ile süper yavaş pil tüketimi ]
işlemci ; Snapdragon 865 [ oyun anlamında pubg de en yüksek ayarların bir düşüğünü oynarsınız rahat , çok iyi işlemcidir ]
Tasarım ; en güzel rengi kırmızı bana göre çünkü renk doygunlugu anlamında arkasında fazla iz bırakmıyor
Ağırlık ; 190 gram [ Bana çok fazla gelmez ancak 10 yaş altı çocuklar için sıkıntı çıkarabilecek telefonlardandır ]
6 ) ** burayı size bırakıyorum yazın bakalım buda size sorum olsun ** [ ancak bu kısım 7000 TL'ye kadar ]
son ; uğraştım çok , fikirlerinizi yorumlarda bekliyorum iyi günler dilerim : )