Bu paraya sıfır alacağın telefondan hayır gelmez reis.Merhaba 3000tl bandında telefon önerisinde bulunabilir misiniz
sıfır olursa çok iyi olur
en az 5k ya A13 öneririm aşağısına alma donmaktan kullanamazsınMerhaba 3000tl bandında telefon önerisinde bulunabilir misiniz
A13 Deli gibi kasıyor hocam sınıf arkadaşımda var çok kasıyor.en az 5k ya A13 öneririm aşağısına alma donmaktan kullanamazsın
Hafızası düşük ama bu fiyata bu var iadare eder diyebilecek 2. El bakabilirsiniz bütçenize göreMerhaba 3000tl bandında telefon önerisinde bulunabilir misiniz
Asssla alınmazHafızası düşük ama bu fiyata bu var iadare eder diyebilecek 2. El bakabilirsiniz bütçenize göre
GENERAL MOBILE GM22 Akıllı Telefon, 32 GB, 3 GB RAM, 6.52" inç, 13MP/8MP Kamera (Yeşil) https://www.amazon.com.tr/dp/B09R5147VD?ref_=cm_sw_r_apann_dp_G9RK44C795X737D4KW7X
2. El A70 bak pişman etmezzamanında telefonumu 2200 e almıştım ve gayet kaliteli bir şey 2-3 yıl oldu hatta 4 yıl hiç sorun yaşamadım
şuan 3k ya benim telefonun yanına yaklaşamayacak modeller var
piyasa cidden çok pahalı
bu zamanda telefon alınmaz desen ileriki zamanda alınabileceğini hiç düşünmüyorum
Annemde var gram kasma yok? 64 lük versiyonu çok kasıyor 128 likte hiç b ir şey yok hem ne beklediğin önemli 5000 e ne bekliyorsun kiA13 Deli gibi kasıyor hocam sınıf arkadaşımda var çok kasıyor.
5000 e A71 varken A13 almak büyük bir.Annemde var gram kasma yok? 64 lük versiyonu çok kasıyor 128 likte hiç b ir şey yok hem ne beklediğin önemli 5000 e ne bekliyorsun ki